Ζακ Κωστόπουλος: “Πόσο ξεφτίλες μπορείτε να γίνετε για 600 ευρώ;” φώναξε η Μάγδα Φύσσα

Ζακ Κωστόπουλος: “Πόσο ξεφτίλες μπορείτε να γίνετε για 600 ευρώ;” φώναξε η Μάγδα Φύσσα
Η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου Ελένη και η Μάγδα Φύσσα Eurokinissi

Ένταση επικράτησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο μετά την αθώωση των τεσσάρων αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου. "Πόσο ξεφτίλες μπορείτε να γίνετε για 600 ευρώ" φώναξε η Μάγδα Φύσσα.

Ένταση επικράτησε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας μετά την απόφαση για την αθώωση των τεσσάρων αστυνομικών που συμμετείχαν στη σύλληψη του 33χρονου ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου λίγο πριν εκπνεύσει, για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα μετά το άκουσμα της απόφασης αντέδρασε όπως και άλλος κόσμος έντονα, φωνάζοντας “Ντροπή”. Ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον συνδικαλιστή της αστυνομίας, Σταύρο Μαυροειδάκο, τον οποίο επιχείρησαν να απομακρύνουν οι φρουροί.

Ωστόσο, κατά την έξοδο της από την αίθουσα οι φρουροί απώθησαν με τις ασπίδες τους τη Μάγδα Φύσσα και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, με αποτέλεσμα να ενταθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση.

“Μπράβο παιδιά. Τα καταφέρατε για άλλη μια φορά. Πόσο ξεφτίλες μπορείτε να γίνετε για 600 ευρώ; Πόσο ξεφτίλες; Ντροπή σας. Από φονιάδες μέχρι ξεφτιλισμένοι” φώναξε η Μάγδα Φύσσα κατά των αστυνομικών.

Έξω από το δικαστήριο, πλήθος αλληλέγγυων φώναζε συνθήματα για τον Ζακ Κωστόπουλο και τον Παύλο, ενώ επικράτησε γενικευμένη ένταση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα