Ζάκυνθος: Ελεύθεροι μετά την απολογία τους οι τρεις συλληφθέντες για την ηλεκτροπληξία του 9χρονου

Ζάκυνθος: Ελεύθεροι μετά την απολογία τους οι τρεις συλληφθέντες για την ηλεκτροπληξία του 9χρονου
Glomex

Θρήνος για το 9χρονο αγοράκι που χτυπήθηκε από ρεύμα και έχασε τη ζωή του σε ξενοδοχείο του νησιού. Αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες. Νομικά θα κινηθούν οι γονείς του παιδιού.

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία μετά τον τραγικό χαμό ενός 9χρονου αγοριού από ηλεκτροπληξία το βράδυ του Σαββάτου (21/08) στη Ζάκυνθο.

Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, ένα ηλεκτρολόγος και ένα ψυκτικός, που συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Αφού πέρασαν από τον Εισαγγελέα το βράδυ της Κυριακής (22/08), αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πώς έγινε η τραγωδία

Το άτυχο παιδί έπαιζε με τους φίλους του δίπλα από το σπίτι του, όταν πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις air codition ξενοδοχείου.

Ο μικρός ακούμπησε σε ένα από τα κουτιά των εξωτερικών μονάδων του ξενοδοχείου και έπαθε ηλεκτροπληξία. Ο 9χρονος πέθανε ακαριαία.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου προσπάθησε να επαναφέρει τον 9χρονο, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα, καθώς το αγόρι κατέληξε.

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο ΓΝ Ζακύνθου, χωρίς σφυγμό. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του παιδιού λένε πως είχαν πει στον ξενοδόχο να καλύψει με κάποιο τρόπο τις εξωτερικές μονάδες του air condition, που οδήγησε στον θάνατο του παιδιού.

Νομικά θα κινηθούν οι γονείς του παιδιού

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπήρχε όντως διαρροή στο κουτί που ακούμπησε ο 9χρονος, ενώ οι γονείς σκοπεύουν να κινηθούν νομικά.

“Την ήξερε την κατάσταση. Έβλεπα ότι παίζουν παιδιά εκεί και τα είχε αφήσει όλα λιτά. Αυτά κάποια στιγμή θα πάθαιναν βλάβη. Μας έχει καταστρέψει τη ζωή. Τέσσερα χρόνια ήταν έτσι”, δήλωσε ο θείος του 9χρονου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα