Ζέτα Δούκα: “Δεν επικοινώνησε μαζί μου ο Γιώργος Κιμούλης”

Ζέτα Δούκα: “Δεν επικοινώνησε μαζί μου ο Γιώργος Κιμούλης”
Η Ζέτα Δούκα instagram @zetadouka

Τέσσερις μήνες μετά την καταγγελία της για κακοποιητική συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη, η Ζέτα Δούκα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μιλώντας για το διάστημα που μεσολάβησε. "Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τη Σοφία Μπεκατώρου".

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποκάλυψή της ότι υπήρξε θύμα ψυχολογικής και λεκτικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη, καταγγέλλοντάς τον για κακοποιητική συμπεριφορά, παραχώρησε η Ζέτα Δούκα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Φαίη Σκορδά, τέσσερις μήνες μετά την καταγγελία σε βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη, σε μία συνέντευξη που προβλήθηκε στην εκπομπή “Πρωινό” και όπου σχολιάστηκαν όσα μεσολάβησαν από την αποκάλυψη που είχε κάνει τότε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

“Από τη μία χαίρομαι αφάνταστα για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική κοινωνία να αλλάξει σελίδα και ο φόβος να περάσει στην αντίπερα όχθη, να μη φοβούνται τα θύματα αλλά αυτοί που έχουν διαπράξει τις πράξεις που πρέπει να διώκονται ποινικά. Από την άλλη, στενοχωριέμαι τόσο πολύ γιατί ξέρω ότι χρειάζεται μια διαδρομή πολύ βαριά σε επίπεδο ψυχολογίας”, είπε η Ζέτα Δούκα για να προσθέσει:

“Όταν έγινε η δική μου αποκάλυψη, τον πρώτο καιρό ήμουν σαν θηρίο στο κλουβί. Συναισθηματικά, με εξουθένωσε, γι’ αυτό και πέρασα και κορονοϊό. Πέρασα κορονοϊό πολύ δύσκολα μέσα στον Φεβρουάριο, με τρομερά συμπτώματα. Με ρωτούσε η κόρη μου ‘τι είναι αυτό το όνομα που λες συνέχεια’ και λέω ‘αγάπη μου είναι ένας άνθρωπος’, ο οποίος έχει κάνει κακά πράγματα και σε μένα και σε άλλους ανθρώπους΄”.

Σε ερώτηση για το αν ο Γιώργος Κιμούλης επικοινώνησε μαζί της, η Ζέτα Δούκα απάντησε: “Όχι. Δεν περίμενα να επικοινωνήσει. Θα ήθελα από όλους να ακουστεί μια συγγνώμη. Μια συγγνώμη που μπορείς να καταλάβεις ότι βγαίνει από ειλικρινή μεταμέλεια, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη. Οι άνθρωποι που έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν σε πολύ μεγάλο μέρος της ζωής τους συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένο μοτίβο σε πάρα πολλούς ανθρώπους, δεν ξέρω αν υπάρχει συνείδηση για να ζητήσουν συγγνώμη”.

Η Ζέτα Δούκα μαζί με τη Σοφία Μπεκατώρου έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και μάχονται έτσι ώστε τέτοια κοινωνικά φαινόμενα να εκλείψουν στο μέλλον, μέσα από τον δρόμο της σωστής διαπαιδαγώγησης αλλά και της δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα οι δύο γυναίκες έχουν επισκεφθεί τον υπουργό Δικαιοσύνης και την υπουργό Παιδείας προκειμένου να συζητήσουν συγκεκριμένα τις αλλαγές που μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Έχουμε αποφασίσει με τη Σοφία Μπεκατώρου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας άτυπα για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε επίπεδο δικαιοσύνης και εκπαίδευσης”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα