Ζωνιανά: Αλλή μία βεντέτα δείχνουν τα στοιχεία για το περιστατικό στο Μυλοπόταμο

Ζωνιανά: Αλλή μία βεντέτα δείχνουν τα στοιχεία για το περιστατικό στο Μυλοπόταμο
CRETALIVE

Οικογενειακή βεντέτα στα Ζωνιανά λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σ' έναν 54χρονο. Οι λεπτομέρειες του περιστατικού.

Αναβρασμός επικρατεί για μια ακόμα φορά στον Μυλοπόταμο της Κρήτης, με αφορμή το νέο αιματηρό επεισόδιο στο οποίο τραυματίστηκαν δύο αδέρφια από τα Ζωνιανά, ο ένας από ξυλοδαρμό και ο δεύτερος από πυροβολισμό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που δημοσιύει το cretalive όλα ξεκίνησαν στο δρόμο προς Αξό, όπου στον ένα αδερφό είχαν στήσει "ενέδρα" δύο συγχωριανοί του και τον χτύπησαν με ξύλα. Στη συνέχεια ο 54χρονος - αδερφός του θύματος του ξυλοδαρμού - επιχείρησε να ζητήσει το λόγο, πηγαίνοντας στα Ζωνιανά και αναζητώντας τους στο σπίτι τους. Εκεί, λένε οι πληροφορίες, έπεσαν πυροβολισμοί από καλάσνικοφ!

Μάλιστα οι οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 54χρονος θα μπορούσε να έχει πέσει νεκρός, με βάση τους κάλυκες από καλάσνικοφ που βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος.

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο με τραύμα από σφαίρα μεταξύ του ιερού οστού και του κόκκυγα και κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Στα Ζωνιανά βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τους φερόμενους δράστες να διαφεύγουν μέχρι αυτή την ώρα.

Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται να επιδεινώσει το ήδη βαρύ κλίμα στην περιοχή, μετά και το διπλό φονικό στ' Ανώγεια με θύματα τους Λευτέρη Καλομοίρη και Γιώργο Ξυλούρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη
SHARE: