Ο 35χρονος Godfrey Gao ξεψύχησε στα γυρίσματα σκληρού ριάλιτι

Ο 35χρονος Godfrey Gao ξεψύχησε στα γυρίσματα σκληρού ριάλιτι
Godfrey Gao AP

Ο ηθοποιός Godfray Gao, έκανε μια guest εμφάνιση στο τηλεπαιχνίδι "Chase me", η οποία αποδείχθηκε μοιραία

Ο 35χρονος Godfrey Gao ήταν καλεσμένος στο ριάλτι “Chase me” ένα παιχνίδι κατά το οποίο οι διαγωνιζόμενοι τρέχουν με σκοπό τον τερματισμό σε έναν αγώνα δρόμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του BBC, οι παραγωγοί της σειράς κοινοποίησαν πως το μοντέλο-ηθοποιός, έπεσε και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα ενώ ξεψύχησε στο νοσοκομείο.

Το 2011 ο Gao ήταν το πρώτο μοντέλο Ασιατικής καταγωγής που συμμετείχε σε διαφημιστική καμπάνια της Luis Vuitton.

Ως ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε μια πληθώρα τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, όπως στο “City of Bones” και στο “Remembering Lichuan”.

Όπως ανακοίνωσε ο μάνατζερ της παραγωγής: “Ο guest διαγωνιζόμενος Godfrey, ξαφνικά κατέρρευσε ενώ έτρεχε. Οι γιατροί που βρίσκονταν στον χώρο έλαβαν απευθείας τα απαραίτητα μέτρα και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο”.

Από το νοσοκομείο ανέφεραν πως “Ύστερα από δύο ώρες και αφού καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για να τον σώσουμε διαπιστώθηκε ότι κατέληξε εξαιτίας καρδιακής προσβολής”.

Πολλοί φανς του τον αποχαιρέτησαν μέσω των social media, ενώ δεν έλειπε και η κοινωνική κατακραυγή για τις σκληρές πρακτικές που εφαρμόζει το παιχνίδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα