Αϊόβα: Ποσοστά... Στάλιν για τον Τραμπ που παίζει μόνος του

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική εκδήλωση στην Αϊόβα
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική εκδήλωση στην Αϊόβα AP

Περίπατο αναμένεται να κάνει στις εσωκομματικές εκλογές της Αϊόβα ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος είναι απόλυτος κυρίαρχος στους Ρεπουμπλικανούς.

Ο Ντόναλντ Τραμπ προβλέπεται πως θα είναι — με τεράστια διαφορά — ο νικητής της εσωκομματικής διαδικασίας των Ρεπουμπλικάνων στην Άιοβα για την ανάδειξη του υποψήφιου της παράταξης στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, μετέδωσαν το CNN και άλλα αμερικανικά ΜΜΕ, αφού συνάντησε πρακτικά μηδενική αντίσταση. Είναι χαρακτηριστικό ότι συγκεντρώνει 97% των ψήφων. 

Οι δύο μάλλον άγνωστοι αντίπαλοι του Τραμπ στην εσωκομματική διαδικασία στην πολιτεία μετά βίας εξασφάλισαν ο καθένας το 1% των ψήφων, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας The New York Times, που σημειώνει ότι έχουν ήδη γίνει γνωστά τα αποτελέσματα από τα περισσότερα εκλογικά κέντρα.

ADVERTISING

Αρκετές πολιτειακές οργανώσεις των Ρεπουμπλικάνων έχουν ήδη ακυρώσει τις αντίστοιχες διαδικασίες που θα οργανώνονταν φέτος, εξαιτίας της μεγάλης υποστήριξης που απολαύει ο πρόεδρος μεταξύ των μελών τους.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network