ΑKP: "Σε ευθυγράμμιση με το διεθνές δίκαιο το Μνημόνιο με την Λιβύη"

Από αριστερά ο επικεφαλής της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Λιβύης Φαγιέζ αλ Σαράι με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη συνάντησή τους στην Κωνσταντινούπολη
Από αριστερά ο επικεφαλής της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Λιβύης Φαγιέζ αλ Σαράι με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη συνάντησή τους στην Κωνσταντινούπολη AP

Δηλώσεις του εκπροσώπου του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας Δικαιοσύνη και Ανάπτυξη για το μνημόνιο συνεννόησης της Τουρκίας με τη Λιβύη.

To Μνημόνιο Συνεννόησης που υπέγραψε η Τουρκία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης, είναι σε ευθυγράμμιση με το διεθνές δίκαιο, δήλωσε την Δευτέρα ο Ομέρ Τσελίκ, εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).

«Το Μνημόνιο μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης για τη θαλάσσια δικαιοδοσία στην ανατολική Μεσόγειο βρίσκεται σε συμφωνία με το διεθνές δίκαιο», τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Τσελίκ, έπειτα από συνάντηση του κόμματος στην Άγκυρα.

ADVERTISING

Σε ανακοίνωσή του την Κυριακή, το τουρκικό ΥΠΕΞ τόνισε πως «μέσω αυτής της συμφωνίας με τη Λιβύη, οι δύο χώρες εκδήλωσαν ξεκάθαρα την πρόθεσή τους να μην επιτρέψουν κανένα τετελεσμένο γεγονός».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία, Λιβύη
SHARE:

24Media Network