Άλεκ Μπάλντουιν: Η οικογένεια της Χάτσινς κατέθεσε αγωγή και διεκδικεί αποζημίωση

Άλεκ Μπάλντουιν: Η οικογένεια της Χάτσινς κατέθεσε αγωγή και διεκδικεί αποζημίωση
Η 42χρονη κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς 2021 Andres Leighton/AP Photo

Αποζημίωση λόγω ανθρωποκτονίας από τον ηθοποιό Άλεκ Μπάλντουιν και τους υπεύθυνους για την ασφάλεια διεκδικεί η οικογένεια της Χαλίνα Χάτσινς, που έχασε τη ζωή της στα γυρίσματα της ταινίας "Rust".

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς, που σκοτώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας “Rust”, κατέθεσε αγωγή διεκδικώντας αποζημίωση λόγω ανθρωποκτονίας από τον ηθοποιό Άλεκ Μπάλντουιν “και όσους ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια στον χώρο των γυρισμάτων“, όπως δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Η αγωγή κατατέθηκε, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην κομητεία Σάντα Φε του Νέου Μεξικού εκ μέρους του Μάθιου Χάτσινς και του 9χρονου γιου της εκλιπούσης, δήλωσε ο δικηγόρος Μπράιαν Πάνις σε συνέντευξη Τύπου στο Λος Άντζελες.

Το χρονικό της τραγωδίας

Στη διάρκεια πρόβας για μία σκηνή της ταινίας, το όπλο που κρατούσε ο Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε, σκοτώνοντας την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα. Αδιευκρίνιστο παραμένει πώς βρέθηκε αληθινή σφαίρα στη θαλάμη.

Η τραγωδία στο ράντσο του Νέου Μεξικού, όπου γυριζόταν η ταινία, παραμένει υπό διερεύνηση από τις τοπικές αρχές, ενώ επίσης δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει δηλώσει ότι είχε ενημερωθεί πως το όπλο ήταν “κρύο” – όρος που χρησιμοποιείται στα γυρίσματα για να υποδηλώσει ότι είναι ασφαλές για χρήση – και ότι ο ίδιος δεν τράβηξε τη σκανδάλη.

Άλεκ Μπάλντουιν: “Αν ένιωθα υπεύθυνος, θα είχα αυτοκτονήσει”

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από το τραγικό συμβάν της 22ης Οκτωβρίου που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, ο κινηματογραφικός αστέρας Άλεκ Μπάλντουιν αποκαλύπτει πώς είναι να γίνεσαι “κατά λάθος δολοφόνος”.

Ο 63χρονος ηθοποιός κάθισε απέναντι από τον Τζορτζ Στεφανόπουλος και μίλησε στο ABC, χωρίς μάλιστα να κρύψει σε αρκετά σημεία της συνέντευξής του τη συγκίνησή του όταν αναφερόταν στη Χαλίνα Χάτσινς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα