Αλεξάντρα Τρούσοβα: 16χρονη νίκησε τη βαρύτητα στο καλλιτεχνικό πατινάζ – Ασύλληπτο ρεκόρ

Αλεξάντρα Τρούσοβα: 16χρονη νίκησε τη βαρύτητα στο καλλιτεχνικό πατινάζ – Ασύλληπτο ρεκόρ
Η Αλεξάντρα Τρούσοβα AP

Η 16χρονη πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και έχει κερδίσει το θαυμασμό και των μεγαλύτερων ονομάτων του χώρου. Γνωρίστε την Αλεξάντρα Τρούσοβα.

Η δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ Αλεξάντρα Τρούσοβα συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καταγράφοντας με επιτυχία ένα απίστευτο τετραπλό τόλουπ κατά τη διάρκεια προπόνησης, μία κίνηση που δεν είχε εκτελεστεί ξανά στο παρελθόν από άλλη γυναίκα αθλήτρια του πατινάζ.

Το βίντεο που κατέγραψε το συγκλονιστικό άλμα της αθλήτριας έχει γίνει ήδη viral, προκαλώντας τον θαυμασμό και τους επαίνους πέραν των φαν, αλλά και από μεγάλα ονόματα του χώρου.

Πριν μερικούς μήνες η Ρωσίδα Αλεξάντρα Τρούσοβα, σύμφωνα με το RT, κατάφερε να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που κατάφερε να κάνει με επιτυχία τετραπλό φλιπ σε διεθνή διοργάνωση.

«Το πρώτο τετραπλό φλιπ σε διοργάνωση καλλιτεχνικού πατινάζ από γυναίκα έγινε από την Αλεξάντρα Τρούσοβα στις 7 Δεκεμβρίου 2019 στον τελικό του Γκραν Πρι στο Τορίνο της Ιταλίας» ανέφερε η ανακοίνωση.

Το 2018, σε ηλικία μόλις 14 ετών, είχε μπει και πάλι στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που έκανε τετραπλό τόλουπ και τετραπλό λουτς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα