'Αλήτη' αποκάλεσε τον Τραμπ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Cleveland Cavaliers forward LeBron James warms up before Game 5 of basketball's NBA Finals between the Golden State Warriors and the Cavaliers in Oakland, Calif., Monday, June 12, 2017. (AP Photo/Ben Margot)
Cleveland Cavaliers forward LeBron James warms up before Game 5 of basketball's NBA Finals between the Golden State Warriors and the Cavaliers in Oakland, Calif., Monday, June 12, 2017. (AP Photo/Ben Margot) AP

Η ακύρωση της πρόσκλησης στον Λευκό Οίκο για τον Κάρυ, προκάλεσε την αντίδραση του Τζέιμς αλλά και την συνολική απόρριψή της από τους Golden State Wariors

Την απόφασή τους να μην επισκεφτούν τον Λευκό Οίκο ως είθισται, ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές του NBA, Golden State Wariors, μετά τα προσβλητικά σχόλια του αμερικανού προέδρου για τον αρχηγό της ομάδας Στίβεν Κάρυ.

Οι Warriors θεωρούνται από τις πιο πολιτικοποιημένες ομάδες των ΗΠΑ, έχοντας, δηλώσει την αντίθεσή τους στην (μη) αντίδραση του Τραμπ απέναντι στην εθνικιστική βία του Charlottesville.

O Κάρυ δήλωσε πως μποϊκοτάρει την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο, για να δείξει στον κόσμο πως "δεν υποστηρίζουμε τον Πρόεδρο σε όσα είπε, ούτε και όσα δεν είπε όταν έπρεπε".

Σε απάντηση στον Κάρυ ο Τραμπ, μέσω twitter, δήλωσε: "το να πηγαίνει κανείς στον Λευκό Οίκο θεωρείται μεγάλη τιμή. Ο Στιβεν Κάρυ διστάζει, επομένως η πρόσκληση αποσύρεται

Ο αστέρας του NBA ΛεΜπρόν Τζέιμς αποκάλεσε "αλήτη" τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μετά την απάντηση του τελευταίου στον Κάρυ.

"Το να πηγαίνει κανείς στον Λευκό Οίκο ήταν τιμή, μέχρι που εμφανίστηκες εσύ", έγραψε ο Τζέιμς.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήραν οι Golden State Warriors, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόρριψη της πρόσκλησης από τον Λευκό Οίκο και ότι θα εκμεταλλευτούν την επίσκεψη στην Ουάσινγκτον για άλλους σκοπούς.

(Πληροφορίες:DW/ BBC, Φωτογραφία:AP Photo/Ben Margot)

SHARE:

24Media Network