Αμερικανικές εκλογές: Ο Τραμπ έκανε tweet για “κλοπή νίκης” και τον μπλόκαραν

Αμερικανικές εκλογές: Ο Τραμπ έκανε tweet για “κλοπή νίκης” και τον μπλόκαραν
Ο Ντόναλντ Τραμπ AP

Να προεξοφλήσει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών προσπαθεί ο Ντόναλντ Τραμπ, τη στιγμή που η μάχη παραμένει αμφίρροπη. Τι έγραψε στο Twitter.

Καθώς η καταμέτρηση των ψήφων δείχνει ντέρμπι για τις Αμερικανικές εκλογές, ο Ντόναλτ Τραμπ “ξαναχτύπησε”, μέσω Twitter, καταγγέλλοντας ότι “προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές”, αν και οι Ρεπουμπλικάνοι “είναι πολύ μπροστά”.

“Είμαστε μπροστά με ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, αλλά προσπαθούν να ΚΛΕΨΟΥΝ τις εκλογές. Δεν θα αφήσουμε ποτέ να το κάνουν. Δεν μπορούν να κατατεθούν ψήφοι αφού κλείσουν τα εκλογικά τμήματα”, τόνισε με tweet του ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας πως θα προβεί σε δήλωση αργότερα σήμερα.

Άμεσά το Twitter πρόσθεσε προειδοποίηση στην εν λόγω δημοσίευση για παραπλανητική ανάρτηση σχετικά με την πολιτική διαδικασία.

Λίγο αργότερα και το Facebook ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε σήμανση στα μηνύματα και των δύο προεδρικών υποψήφιων στις αμερικανικές εκλογές, εξηγώντας ότι η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται.

“Μόλις ο πρόεδρος Τραμπ άρχισε να αναρτά πρόωρες διεκδικήσεις για νίκη, αρχίσαμε να αναρτάμε προειδοποιήσεις στο Facebook και στο Instagram ότι συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων και ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για τον νικητή”, αναφέρει η Facebook Inc σε ανακοίνωσή της.

We are up BIG, but they are trying to STEAL the Election. We will never let them do it. Votes cannot be cast after the Polls are closed!

Δημοσιεύτηκε από
Donald J. Trump στις 
Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020

Ασταμάτητος ο Τραμπ, κάνει λόγο για “μεγάλη νίκη”, παρόλο που η διαδικασία καταμέτρησης βρίσκεται ακόμα στην αρχή, μιας και οι επιστολικές ψήφοι θα κρίνουν σε μεγάλο ποσοστό το αποτέλεσμα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα