Στο Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός) της Τουρκίας "έδεσε" το υπερπολυτελές γιοτ εν ονόματι "Solaris" του Ρώσου εκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς.
Το σούπερ γιοτ, το οποίο το οποίο βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες ελλιμενισμένο στο Μαυροβούνιο, πέρασε από τα νερά των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν επιβάλει κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς και σε αρκετούς άλλους Ρώσους δισεκατομμυριούχους.
Όπως μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο NEXTA, Ουκρανοί ιδιοκτήτες γιοτ από την Οδησσό προσπάθησαν να εμποδίσουν το υπερπολυτελές σκάφος να μπει στο λιμάνι του Μπόντρουμ. Το επεισόδιο έληξε λίγο αργότερα, όταν έφτασαν στο σημείο οι τουρκικές αρχές, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Υπενθυμίζεται ότι το "Salaris", αξίας 430 εκατομμυρίων λιρών και μήκους 140 μέτρων, είχε αποπλεύσει από τη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα, δύο ημέρες πριν επιβληθούν οι κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.
Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις