Αμπράμοβιτς: “Έδεσε” στο Μπόντρουμ το σούπερ γιοτ του – Ουκρανοί προσπάθησαν να το εμποδίσουν

Αμπράμοβιτς: “Έδεσε” στο Μπόντρουμ το σούπερ γιοτ του – Ουκρανοί προσπάθησαν να το εμποδίσουν
Το σούπερ γιοτ "Solaris" του Ρομάν Αμπράμοβιτς AP Photo/Risto Bozovic

Στην Τουρκία κατέπλευσε το υπερπολυτελές γιοτ "Solaris" του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Ουκρανοί από την Οδησσό προσπάθησαν να εμποδίσουν την είσοδό του στο λιμάνι του Μπόντρουμ.

Στο Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός) της Τουρκίας “έδεσε” το υπερπολυτελές γιοτ εν ονόματι “Solaris” του Ρώσου εκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Το σούπερ γιοτ, το οποίο το οποίο βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες ελλιμενισμένο στο Μαυροβούνιο, πέρασε από τα νερά των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν επιβάλει κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς και σε αρκετούς άλλους Ρώσους δισεκατομμυριούχους.

Όπως μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο NEXTA, Ουκρανοί ιδιοκτήτες γιοτ από την Οδησσό προσπάθησαν να εμποδίσουν το υπερπολυτελές σκάφος να μπει στο λιμάνι του Μπόντρουμ. Το επεισόδιο έληξε λίγο αργότερα, όταν έφτασαν στο σημείο οι τουρκικές αρχές, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Υπενθυμίζεται ότι το “Salaris”, αξίας 430 εκατομμυρίων λιρών και μήκους 140 μέτρων, είχε αποπλεύσει από τη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα, δύο ημέρες πριν επιβληθούν οι κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα