Αναστατώνει η σέξι επικοινωνιολόγος της "Λίστας Τσίπρα"

Αναστατώνει η σέξι επικοινωνιολόγος της "Λίστας Τσίπρα"

Διαβάστε τι σχόλιο έκανε κάτω από μια φωτογραφία της που ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook, η υπεύθυνη επικοινωνίας της "Λίστας Τσίπρα" Paola Bacchiddu

Μια φωτογραφία τραβηγμένη το καλοκαίρι του 2012, όπου η δημοσιογράφος Paola Bacchiddu φοράει ένα μαγιό χαμογελάει και γράφει στη λεζάντα: "Γεια. Άρχισε η καμπάνια και θα χρησιμοποιήσω κάθε μέσο. Ψηφίστε Τσίπρα για την Εναλλακτική Ευρώπη", αναστατώνει την Ιταλία.

Η νεαρή Ιταλίδα είναι υπεύθυνη επικοινωνίας της "Λίστας Τσίπρα" που στηρίζει την υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την διαδοχή του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο στην Κομισιόν στην Ιταλία.

Η εν λόγω φωτογραφία βρίσκεται στο προφίλ της Bacchiddu στο Facebook. Αρκετοί χρήστες αντέδρασαν, άλλοι εντυπωσιάστηκαν, ενώ η φωτογραφία έκανε τον "γύρο" των κοινωνικών δικτύων.

Βασικό ρόλο για τη "Λίστα Τσίπρα" διαδραματίζει η δημοσιογράφος και συγγραφέας Μπάρμπαρα Σπινέλι, που υπήρξε από τους ιδρυτές της "Ρεπούμπλικα" και εργάστηκε για χρόνια στην "Κοριέρε ντέλα Σέρα" και τη "Στάμπα". Είναι κόρη του "πατέρα" της ενωμένης Ευρώπης, ευρωβουλευτή Αλτιέρο Σπινέλι.

Σημείο αναφοράς για τη "Λίστα Τσίπρα" είναι και ο συγγραφέας Αντρέα Καμιλέρι. Ένθερμος υποστηρικτής είναι και ο Μάρκο Ρεβέλι, καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης ενώ υπήρξε και αρθρογράφος στην αριστερή εφημερίδα "Ιλ Μανιφέστο".

Αναστατώνει η σέξι επικοινωνιολόγος της
Αναστατώνει η σέξι επικοινωνιολόγος της

Πηγή: huffingtonpost

SHARE:

24Media Network