Άνοιξε ο πρώτος οίκος ανοχής με ρεαλιστικές κούκλες

Άνοιξε ο πρώτος οίκος ανοχής με ρεαλιστικές κούκλες

Οι πελάτες του μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε οκτώ ρεαλιστικές κούκλες από σιλικόνη (επτά γυναίκες και έναν άνδρα). Πρόκειται για το νέο "υποκατάστημα" ισπανικής αλυσίδας οίκων ανοχής, που πρόσφατα επεκτάθηκε σε Μόσχα και Βαρκελώνη.

Άνοιξε επίσημα τη Δευτέρα ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ στην Ιταλία και ήδη, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του, οι κρατήσεις πελατών έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες.  

Το "LumiDolls Torino" όπως λέγεται, χρεώνει 80 ευρώ τις ημίωρες "συνεδρίες" με μία από τις οκτώ ρεαλιστικές κούκλες από σιλικόνη (επτά γυναίκες και έναν άνδρα) που υπόσχονται να χαρίσουν στους πελάτες μια πρωτόγνωρη εμπειρία. «Έχουμε σχεδόν "κλείσει" από κρατήσεις για τις επόμενες εβδομάδες, με πολύ λίγες εξαιρέσεις. Έχουμε επίσης δεχτεί πολλά αιτήματα για μπάτσελορ πάρτι» ανέφερε εκπρόσωπος του οίκου ανοχής.

ADVERTISING

Η συνεδρία περιλαμβάνει ένα δωμάτιο με μπάνιο, τηλεόραση που προβάλλει πορνό και φυσικά την κούκλα της αρεσκείας του πελάτη. Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν τα ρούχα που θα φοράει η κάθε κούκλα και τη στάση στην οποία θα τους υποδεχθεί. Η κράτηση μπορεί να είναι από μισή έως και δύο ώρες και ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει την κούκλα μόνος του ή με φίλους.

Όσον αφορά το ζήτημα της... υγιεινής, αξίζει να σημειωθεί ότι οίκος ανοχής τονίζει στον ιστότοπό του ότι οι κούκλες πλένονται ενδελεχώς για δύο ώρες μετά από κάθε χρήση.

Οι πανάκριβες κούκλες (αξίας περίπου 2.000 ευρώ έκαστη) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σχεδόν οποιαδήποτε στάση. «Μπορούν να αναπαραστήσουν ολόκληρο το Καμασούτρα αν υπάρχει θέληση» γράφει χαρακτηριστικά το site του "LumiDolls Torino".

Το LumiDolls Torino είναι το τελευταίο «υποκατάστημα» μιας ισπανικής αλυσίδας οίκων ανοχής, που πρόσφατα επεκτάθηκε στη Μόσχα και τη Βαρκελώνη.

Υπενθυμίζεται ότι οι οίκοι ανοχής με αληθινές πόρνες είναι παράνομοι στην Ιταλία, αν και η πορνεία δεν θεωρείται έγκλημα. Ανάλογα με τους νόμους που ισχύουν σε κάθε περιφέρεια, οι πελάτες που αγοραίου έρωτα ενδέχεται να κινδυνεύουν να τους επιβληθεί πρόστιμο.

Πηγή: 

The Local

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιταλία
SHARE:

24Media Network