Ανταρκτική: Μαχαίρωσε συνάδελφό του επειδή έκανε spoiler για βιβλία που διάβαζε

Εκκλησία στο νησί King George, Ανταρκτική
Εκκλησία στο νησί King George, Ανταρκτική AP

Με ένα κουζινομάχαιρο 55χρονος επιστήμονας στην Ανταρκτική στράφηκε κατά συναδέλφου του επειδή επέμενε να του λέει το τέλος των βιβλίων που διάβαζε!

Ένας ερευνητής σε ρωσικό κέντρο της Ανταρκτικής μαχαίρωσε συνάδελφό του, επειδή επέμενε να του λέει το τέλος από τα βιβλία που διάβαζε, αναφέρουν διεθνή Μέσα.

Ο 55χρονος Σεργκέι Σαβίτσκι και ο 52χρονος Όλεγκ Μπελογκούζοφ ήταν φανατικοί αναγνώστες, μία συνήθεια που τους βοηθούσε να περνούν τον χρόνο τους στην έρημη ήπειρο.

Με τους δυο τους να έχουν περάσει περισσότερους από έξι μήνες με αποκλειστική συντροφιά ο ένας τον άλλο, η ψυχολογική πίεση που υφίσταντο αυξήθηκε για τον Σαβίτσκι ο οποίος δεν άντεξε στα συνεχή spoiler που του έκανε ο συνάδελφός του για τα βιβλία που διάβαζε.

ADVERTISING

Ο Μπελογκούζοφ δέχτηκε χτυπήματα με κουζινομάχαιρο από τον Σαβίτσκι και όπως αναφέρει το Interfax, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Χιλής.

Από την μεριά του, ο Σαβίτσκι παραδόθηκε μόνος του στις αρχές και πλέον βρίσκεται υπό κατοίκον περιορισμό στην Μόσχα, με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας. Είναι η πρώτη κατηγορία που αποδίδεται για απόπειρα φόνου στην Ανταρκτική.

SHARE:

24Media Network