Απίστευτο: Δάγκωσε γλάρο που πήγε να του αρπάξει το φαγητό – Και συνελήφθη

Απίστευτο: Δάγκωσε γλάρο που πήγε να του αρπάξει το φαγητό – Και συνελήφθη
Γλάρος shutterstock

Ο 26χρονος δράστης ισχυρίστηκε στις αρχές ότι ο γλάρος του επιτέθηκε για να αρπάξει το φαγητό του και αυτός ως απάντηση, τον έπιασε και τον δάγκωσε.

Με χειροπέδες, για τον πιο απίστευτο λόγο, κατέληξε ένας 26χρονος στην Κορνουάλη της Αγγλίας. Ο άνδρας κατηγορείται ότι επιτέθηκε και δάγκωσε τον γλάρο, ο οποίος επιχείρησε να του αρπάξει το φαγητό του.

Όπως αναφέρει το Cornwall Live, ο δράστης “ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε επίθεση για το γεύμα του από ταχυφαγείο και σε απάντηση αυτός άρπαξε το πουλί και το δάγκωσε”.

“Βύθισε τα δόντια του στο πουλί πριν το πετάξει κάτω. Αξιωματικοί είδαν το περιστατικό, έσπευσαν και τον συνέλαβαν” δήλωσε εικπρόσωπος της αστυνομίας στην ιστοσελίδα. Ο 26χρονος υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Όσον αφορά τον γλάρο, οι αρχές δήλωσαν ότι “τραυματίστηκε αλλά πέταξε πριν μπορέσουμε να ελέγξουμε σε τι κατάσταση ήταν. Δεν ξέρουμε τι συνέβη μετά”.

Να σημειωθεί ότι οι γλάροι είναι γνωστοί για την επιθετική τους συμπεριφορά σχετικά με τα τρόφιμα αλλά στην Αγγλία προστατεύονται από νόμο του 1981. Η μέγιστη ποινή, αν κριθεί ένοχος, είναι εξάμηνη φυλάκιση ή πρόστιμο 5.000 λίρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα