Αρκούδα εντόπισε κάμερα στο δάσος και “τράβηξε” 400 selfie

Αρκούδα εντόπισε κάμερα στο δάσος και “τράβηξε” 400 selfie
Η ντίβα αρκούδα video printscreen

Μια αρκούδα - σταρ στο Κολοράντο είδε κάμερα στο δάσος και δεν έχασε την ευκαιρία να... βγάλει όχι μία, ούτε δύο, αλλά 400 selfie.

Μια αρκούδα στο Κολοράντο των ΗΠΑ εντόπισε κάμερα παρακολούθησης της άγριας ζωής στο περιβάλλον της και την εκμεταλλεύτηκε για τα καλά, «βγάζοντας» περισσότερες από 400 selfie.

Η κάμερα ανίχνευσης κίνησης είχε τοποθετηθεί στην περιοχή Μπόλντερ από ντόπιους αξιωματούχους με σκοπό να καταγραφούν οι κινήσεις των ζώων – συμπεριλαμβανομένων ελαφιών, καστόρων, αετών, ακόμη και λύγκων – σε μία έκταση 46.000 στρεμμάτων.

Αυτού του είδους οι κάμερες χρησιμοποιούνται για τη μελέτη της άγριας ζωής. Μια τέτοια κάμερα τράβηξε το ενδιαφέρον μιας μαύρης αρκούδας, οι κινήσεις της οποίας καταγράφηκαν καρέ-καρέ.

Οι εικόνες είχαν τραβηχτεί τον περασμένο Νοέμβριο, πριν να πέσει η αρκούδα σε χειμερία νάρκη. Συνολικά τραβήχτηκαν από την κάμερα 580 φωτογραφίες και περισσότερες από 400 εξ αυτών ήταν της εν λόγω αρκούδας.

«Η αρκούδα ανακάλυψε την κάμερα άγριας ζωής του δασοφύλακα. Από τις 580 φωτογραφίες, περίπου οι 400 ήταν selfies της αρκούδας» αναφέρθηκε σε ανακοίνωση των τοπικών Αρχών.

Παρακάτω, το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα