Αστυνομική κτηνωδία στο Λος Άντζελες: Πέταξαν Αφροαμερικανό από αναπηρικό αμαξίδιο, του το έσπασαν και τον χτύπησαν

Αστυνομική κτηνωδία στο Λος Άντζελες: Πέταξαν Αφροαμερικανό από αναπηρικό αμαξίδιο, του το έσπασαν και τον χτύπησαν

Νέος αποτροπιασμός από την αστυνομία του Λος Άντζελες. Αλόγιστη χρήση βίας κατά Αφροαμερικανού διαδηλωτή με κινητικά προβλήματα. Του κατέστρεψαν το αναπηρικό αμαξίδιο. Ανάλογο περιστατικό στο παρελθόν.

Νέο περιστατικό αστυνομικής βίας κατά ανθρώπου με κινητικά προβλήματα στο Λος Άντζελες. Τρεις τουλάχιστον αστυνομικοί χρειάστηκαν για να συλλάβουν έναν Αφροαμερικανό διαδηλωτή του “Black Lives Mattes”, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν καθηλωμένος στο αναπηρικό αμαξίδιο μέχρι να τον πετάξουν με υπερβολική χρήση βίας από αυτό και να του το καταστρέψουν.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Πέμπτης, δύο ημέρες μετά από τη στιγμή που εκτυλίχθηκε στο περιθώριο διαδήλωσης στην Καλιφόρνια, ο Αφροαμερικανός, παρά τα κινητικά του προβλήματα προσπαθεί σθεναρά να αντισταθεί για να αποφύγει τη σύλληψή του, πράγμα που φαίνεται ότι εξόργισε τους αστυνομικούς. Ο ένας φαίνεται να τον πετά από το αμαξίδιο και μαζί με άλλους δύο παλεύουν με τον άντρα που βρίσκεται στο έδαφος προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η κάμερα τους έχει “πιάσει” και να τον χτυπούν. Την ώρα όπου οι δύο αστυνομικοί του περνούν τις χειροπέδες, ο τρίτος πετά το αμαξίδιο ακόμη πιο μακριά, ενώ όταν ένας άλλος διαδηλωτής επιχειρεί να το “υπερασπιστεί”, ο αστυνομικός το σπρώχνει εκ νέου με αποτέλεσμα αυτό να καταστραφεί.

#Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο περιστατικό είχαμε δει πριν από ενάμιση περίπου μήνα στο Λος Άντζελες, όταν ένστολος είχε πυροβολήσει με πλαστική σφαίρα έναν άστεγο στο μάτι, επίσης με κινητικά προβλήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα