Αστυνομικός πυροβόλησε εξαγριωμένο σκυλί – Νεκρή γυναίκα

Αστυνομικός πυροβόλησε εξαγριωμένο σκυλί – Νεκρή γυναίκα
Η στιγμή που ο αστυνομικός πυροβολεί το σκυλί αλλά σκοτώνει τη γυναίκα

Οι αρχές είχαν κληθεί να βοηθήσουν μια 30χρονη, που φαινόταν να έχει λιποθυμήσει σε δημόσιο χώρο. Έμελλε, ωστόσο, να της στερήσουν τη ζωή, αφού έπεσε νεκρή από αστυνομικά πυρά.

Τη ζωή της στην προσπάθεια ενός αστυνομικού να σταματήσει έναν εξαγριωμένο σκύλο, έχασε μια 30χρονη γυναίκα στο Τέξας των ΗΠΑ, καθώς δέχτηκε τα πυρά που προορίζονταν για το ζώο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στην πόλη Άρλινγκτον. Κάτοικος της περιοχής κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας ότι μια γυναίκα φαινόταν να είναι λιπόθυμη σε δημόσιο χώρο. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο. Πλησιάζοντας την γυναίκα ο αστυνομικός για να δει αν είναι καλά, εμφανίζεται ένας σκύλος, ο οποίος τρέχει με άγριες διαθέσεις, όπως φαίνεται και στο βίντεο από την κάμερα που φορούσε, εναντίον του, γαβγίζοντας.

“Ο αξιωματικός άρχισε να υποχωρεί λόγω του σκυλιού και έβγαλε το όπλο του. Πυροβόλησε αρκετές φορές προς το ζώο. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και προφανώς ήταν από τον τραυματισμό της” δήλωσε η τοπική αστυνομία σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όπως ανακοινώθηκε από τις αρχές, έχει ξεκινήσει ποινική και διοικητική έρευνα για το περιστατικό ενώ το σκυλί μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων, έχοντας δεχτεί μία σφαίρα. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα