Αυστραλία: Αυτοκίνητο έπεσε σε κατάστημα πώλησης χιτζάμπ – 12 τραυματίες

Αυστραλία: Αυτοκίνητο έπεσε σε κατάστημα πώλησης χιτζάμπ – 12 τραυματίες
Αυτοκίνητο πέφτει σε κατάστημα της Γκρίνακρ

Συγκλονιστικό video δείχνει ένα αυτοκίνητο να περνά τη τζαμαρία καταστήματος στην περιοχή Γκρίνακρ. Δεν φαίνεται να υπάρχει σύνδεση με τρομοκρατική ενέργεια σύμφωνα με την αστυνομία.

Σοκ έχει προκαλέσει στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην περιοχή Γκρίνακρ, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κατάστημα πώλησης παραδοσιακής μουσουλμανικής ενδυμασίας (χιτζάμπ), περνώντας από την τζαμαρία με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο οδηγός και άλλοι 11 πεζοί.

Το αυτοκίνητο μάρκας Σουμπαρού (Subaru Sport Utility Vehicle) έπεσε πάνω σε ένα όχημα που είχε σταματήσει στα φανάρια στο Μπάνσταουν γύρω στις 15:15 τοπική ώρα, προτού συνεχίσει τον δρόμο του και πέσει σε ένα κατάστημα εκεί κοντά, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

“Ο άνδρας οδηγός και 11 πεζοί έχουν τραυματιστεί. Λαμβάνουν αυτή την ώρα τις πρώτες βοήθειες στο σημείο — ωστόσο τα τραύματά τους δεν εκτιμάται ότι είναι απειλητικά για τη ζωή τους“, αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας.


Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ένδειξη για τρομοκρατική ενέργεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα