Αυστρία: Τεστ κορονοϊού στο αεροδρόμιο της Βιέννης για όσους εισέρχονται στη χώρα

A view of closed check in counters at Vienna's Schwechat airport, Austria, Monday, March 23, 2020. For most people the coronavirus causes mild or moderate symptoms, such as fever and cough, but for some, especially older adults and people with existing health problems, it can cause more severe illness, including pneumonia. (AP Photo/Ronald Zak)
Vienna airport AP

Στο αεροδρόμιο της Βιέννης από Δευτέρα θα υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης διαγνωστικών τεστ επί τόπου ώστε οι επιβάτες να αποφεύγουν την καραντίνα 14 ημερών.

Στο αεροδρόμιο της Βιέννης θα υπάρχει από τη Δευτέρα (04/05), η δυνατότητα πραγματοποίησης διαγνωστικών τεστ, επί τόπου, ώστε οι επιβάτες που εισέρχονται στην Αυστρία να αποφεύγουν την καραντίνα των 14 ημερών λόγω κορονοϊού.

Οι επιβάτες που φτάνουν στο αεροδρόμιο υποχρεούνται να έχουν ένα πιστοποιητικό υγείας, το οποίο πιστοποιεί ότι είναι αρνητικοί στον κορονοϊό, παρουσιάζοντας το αποτέλεσμα ενός διαγνωστικού τεστ, που δεν πρέπει να είναι προγενέστερο των τεσσάρων ημερών, ενώ σε αντίθετη περίπτωση εισέρχονται σε καραντίνα.

Πηγή: 

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19, Αερομεταφορές, Αυστρία
SHARE:

24Media Network