Αυτή είναι τύχη: Κέρδισε δύο φορές από 1 εκατ. ευρώ μέσα σε ενάμιση χρόνο

Λοταρία - Φωτό αρχείου
Λοταρία - Φωτό αρχείου AP

Ένας υπερτυχερός Γάλλος κέρδισε στην ίδια λοταρία το ποσό του ενός εκατ. ευρώ μέσα σε 18 μήνες, σπάζοντας όλους τους νόμους των πιθανοτήτων.

Από ένα εκατ. ευρώ μέσα στον τελευταίο ενάμιση χρόνο κέρδισε μέσω της ίδια λοταρίας ένας Γάλλος, κάτι που υπάρχει πιθανότητα να συμβεί μόνο μία φορά στα 16 τρισεκατομμύρια.

Η εφημερίδα Le Parisien έγραψε ότι ο τυχερός, ο οποίος δεν κατονομάζεται, είναι κάτοικος της ανατολικής Οτ-Σαβουά και είχε αγοράσει τους νικητήριους λαχνούς που κληρώθηκαν στην ευρωπαϊκή λοταρία στις 11 Νοεμβρίου του 2016 και στις 18 Μαϊου φέτος.

ADVERTISING

Η λοταρία συνδέεται με το παιχνίδι Euro Millions , στο οποίο δοκιμάζουν την τύχη τους δύο φορές την εβδομάδα παίχτες σε 12 ευρωπαϊκές χώρες και στο οποίο σημειώνονται συχνά τεράστια τζακ ποτ, κάποιες φορές που ξεπερνούν και τα 100 εκατομμύρια ευρώ.
 Η περίπτωση του γάλλου νικητή μοιάζει με εκείνη ενός Αυστραλού τον περασμένο μήνα, ο οποίος κέρδισε σε μια αυστραλιανή λοταρία δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα. 

Ο άνδρας αυτός, ο οποίος επίσης δεν κατονομάστηκε και είναι ένας 40ρης από το προάστειο Μπόντι, κέρδισε την πρώτη φορά 770.000 δολάρια και πέντε μέρες αργότερα 1.457.834 δολάρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γαλλία
SHARE:

24Media Network