Μπλούμπεργκ: “Θα έδινα όλα μου τα λεφτά για να ξεφορτωθούμε τον Τραμπ”

Μπλούμπεργκ: “Θα έδινα όλα μου τα λεφτά για να ξεφορτωθούμε τον Τραμπ”
Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ AP

Ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας και υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Μπλούμπεργκ, υπόσχεται να κάνει ό,τι περνάει από "την τσέπη του", προκειμένου να αφανίσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο δισεκατομμυριούχος Μάκλ Μπλούμπεργκ, πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και υποψήφιος για να διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών και την προεδρία των ΗΠΑ, δήλωσε έτοιμος να ξοδέψει ένα μεγάλο μέρος από την τεράστια περιουσία του για να εκδιώξει τον Ρεπουμπλικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο στις εκλογές του 2020.

“Είμαι έτοιμος να δαπανήσω μεγάλο μέρος της περιουσίας μου για να εξαφανίσω τον Ρεπουμπλικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ“, δήλωσε ο επιχειρηματίας στο Reuters.

Ο Μπλούμπεργκ που κατατάσσεται από το Forbes ως ο 8ος πλουσιότερος άνθρωπος στην Αμερική, έχει “βομβαρδίσει” τις αμερικανικές ραδιοφωνικές εκπομπές και τα μέσα δικτύωσης με μηνύματα ότι έχει την καλύτερη ευκαιρία να νικήσει τον Τραμπ. 

Δημοσιεύματα πάντως αναφέρουν ότι ήδη ο Μπλούμπεργκ έχει προαγοράσει τηλεοπτικό χρόνο αξίας 31 εκατ. δολαρίων, κίνηση που δείχνει ότι σκοπεύει να παλέψει σκληρά και αποτελεί ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ.

Σημειώνεται ότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον κατηγορούν ότι προσπαθεί να εξαγοράσει τις αμερικανικές εκλογές.

Ο Μπλούμπεργκ φαίνεται ότι μπορεί να προσελκύσει και επιχειρηματικό κοινό, καθώς βρίσκεται στην επιχειρηματική ελίτ και στη Wall Street. Ως εκ τούτου, αποτελεί σοβαρή απειλή για τον Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος χρησιμοποίησε το προφίλ του επιτυχημένου επιχειρηματία για να αποδείξει την αποτελεσματικότητά του προεκλογικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα