#BrusselsLockdown. Γατάκια τρομοκράτες, οι Βέλγοι απαντούν στον τρόμο με χιούμορ

default image

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο απάντησαν οι Βέλγοι στην έκκληση των αστυνομικών αρχών να μην ανεβάζουν στο διαδίκτυο εικόνες από το κέντρο της πόλης και τις αστυνομικές επιχειρήσεις, για να μην ενημερώνονται οι τρομοκράτες

Το απόγευμα της Κυριακής βρισκόταν σε εξέλιξη σε περιοχές της βελγικής πρωτεύουσας έρευνες, αναζητώντας υπόπτους εξαιτίας της τρομοκρατικής απειλής. Οι αρχές έκαναν έκκληση στους πολίτες να κρατήσουν σιγή ασυρμάτου για τις κινήσεις της και  να μην αναφέρουν τοποθεσίες, ούτε να σχολιάζουν τις εν εξελίξει αστυνομικές ενέργειες.

Οι κάτοικοι των Βρυξελλών, υπακούοντας στο κάλεσμα των αρχών και οπλισμένοι με χιούμορ άρχισαν να “ανεβάζουν” στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες με γάτες!

Έτσι το hashtag #BrusselsLockdown γέμισε με φωτογραφίες αιλουροειδή. Μάλιστα, η βελγική αστυνομία αναρτώντας ένα μπολ με γατοκροκέτες στον λογαριασμό της στο Twitter, ευχαρίστησε τις γάτες που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ώρα του #BrusselsLockdown.


“Για τις γάτες που μας βοήθησαν χθες το βράδυ…σερβιριστείτε! #BrusselsLockdown”, είναι το μήνυμα της βελγικής αστυνομίας στο Twitter.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα