Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ αποτίουν φόρο τιμής στις μητέρες όλου του κόσμου

Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ αποτίουν φόρο τιμής στις μητέρες όλου του κόσμου
Οι πρώτες φωτό του μωρού των Μέγκαν και Χάρι AP

Η δούκισσα του Σάσεξ γιορτάζει για πρώτη φορά την ημέρα της μητέρας κρατώντας στην αγκαλιά της το νεογέννητο γιο της και μαζί με το σύζυγό της συγκινούν με μια τρυφερή ανάρτηση για τις μαμάδες όλου του κόσμου.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν, απότισαν σήμερα φόρο τιμής σε όλες τις μητέρες “του παρελθόντος, του παρόντος, του μέλλοντος και εκείνες που χάθηκαν αλλά θα τις θυμόμαστε για πάντα”.

Το ζεύγος συνόδευσε την ανάρτησή του στο Instagram με μια φωτογραφία των ποδιών του νεογέννητου γιου τους, Άρτσι. “Τιμάμε και γιορτάζουμε για την κάθε μια από εσάς”, πρόσθεσαν.

Η Μέγκαν έφερε στον κόσμο την περασμένη Δευτέρα τον γιο της, Άρτσι, ο οποίος είναι έβδομος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Αν και στις περισσότερες χώρες του κόσμου η Ημέρα της Μητέρας γιορτάζεται την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, στη Βρετανία γιορτάζεται στις 22 Μαρτίου.

Η ανάρτηση συνοδεύεται από δυο στίχους της Ναϊγίρα Ουαχίντ: “Η μητέρα μου ήταν η πρώτη μου πατρίδα, το πρώτο μέρος όπου έζησα ποτέ”. 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα