Χάρι και Μέγκαν βάφτισαν το γιο τους: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

Χάρι και Μέγκαν βάφτισαν το γιο τους: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

Μπορεί η βάφτιση του Άρτσι να έγινε σε κλειστό κύκλο, κατόπιν επιθυμίας των γονιών του, δεν παύει ωστόσο να είναι ένα επίσημο γεγονός των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ. Οι πρώτες φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα, προκαλώντας φρενίτιδα για το νέο βασιλικό μωρό.

Και το όνομα αυτού, όπως ήταν ήδη γνωστό, Άρτσι. Για την ακρίβεια Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτε - Γουίνδσορ. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βάφτισαν το Σάββατο τον πρωτότοκο γιο τους σε ιδιωτικό παρεκκλήσι στο κάστρο του Γουίνδσορ.

Η επιλογή τους η τελετή να είναι ιδιωτική και σε κλειστό κύκλο προκάλεσε πλήθος επικρίσεων και αρνητικών αντιδράσεων στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης και τους βασιλόφρονες Βρετανούς που ήθελαν να μοιραστούν τη χαρά τους.

ADVERTISING

Ωστόσο, οι ευτυχείς γονείς δεν έσπασαν εντελώς το πρωτόκολλο, αφού μοιράστηκαν στα social media λίγες φωτογραφίες από το ευτυχές γεγονός.

Στην οικογενειακή φωτογραφία, εκτός του "παππού" Καρόλου μετά της Καμίλα Πάρκελ Μπόουλς και του "θείου" πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά της Κέιτ Μίντλετον, ποζάρουν επίσης τόσο η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ όσο και οι δύο αδελφές της αδικοχαμένης Λαίδης Νταϊάνα.


Χάρι και Μέγκαν βάφτισαν το γιο τους: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες
Χάρι και Μέγκαν βάφτισαν το γιο τους: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέγκαν Μαρκλ, Μεγάλη Βρετανία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σάλος στη Βρετανία: Χάρι και Μέγκαν βαφτίζουν το γιο τους σε "μυστική" τελετή

Σάλος στη Βρετανία: Όταν ο Χάρι "μάλωσε" τη Μέγκαν

Ο Τραμπ αποκάλεσε τον πρίγκιπα Κάρολο "πρίγκιπα των Φαλαινών"

Μέγκαν Μαρκλ: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννα στα γενέθλια της Ελισάβετ

SHARE:

24Media Network