Χάρι-Μέγκαν: Έκαναν πρόταση γάμου μπροστά τους – Πώς αντέδρασαν

Χάρι-Μέγκαν: Έκαναν πρόταση γάμου μπροστά τους – Πώς αντέδρασαν
Ο Χάρι και η Μέγκαν στα Βραβεία Endeavour AP

Ο Χάρι και η Μέγκαν βρέθηκαν στα βραβεία του ιδρύματος Endeavour και έγιναν "μάρτυρες" μιας πρότασης γάμου. Ο ενθουσιασμός και η συγκίνησή τους.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στα βραβεία Endeavour κατά την επιστροφή τους στο Λονδίνο, μετά την αποποίηση των βασιλικών τους καθηκόντων, τράβηξε την προσοχή. 

Ωστόσο, την προσοχή του ζευγαριού τράβηξε ένα άλλο γεγονός, το οποίο έλαβε χώρα στην τελετή απονομής των βραβείων του ιδρύματος Endeavour, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο βετεράνος Danny Holland επιφύλασσε μια έκπληξη στους παρευρισκομένους. Μόλις παρέλαβε το βραβείο του και εκφώνησε την ομιλία του, κάλεσε στη σκηνή τη σύντροφό του, γονάτισε μπροστά της και της έκανε πρόταση γάμου!

Ο Χάρι και η Μέγκαν στα βραβεία Endeavour AP

Τα φλας έπεσαν αμέσως επάνω τους, ωστόσο, οι κάμερες έστρεψαν την προσοχή τους και στους Χάρι – Μέγκαν, καταφέροντας να αποτυπώσουν την αντίδραση του ζευγαριού, που ενθουσιάστηκε και συγκινήθηκε.

Ο Χάρι και η Μέγκαν χαμογελούσαν έντονα και είχαν μια τρυφερότητα στο βλέμμα τους, ενώ ήταν εμφανές πως η ρομαντική αυτή κίνηση τους άρεσε πάρα πολύ και τους χάρισε μια όμορφη στιγμή.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα