Χάρι Πότερ VS Φρόντο: Ελάιζα Γουντ και Ντάνιελ Ράντκλιφ στο πρωτοσέλιδο του Empire

Χάρι Πότερ VS Φρόντο: Ελάιζα Γουντ και Ντάνιελ Ράντκλιφ στο πρωτοσέλιδο του Empire

20 χρόνια μετά τις πρεμιέρες των ταινιών "Η συντροφιά του Δαχτυλιδιού" και "Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος", οι δύο πρωταγωνιστές συναντιούνται για το εξώφυλλο του περιοδικού Empire

Ήταν το 2001, όταν ο κόσμος της φαντασίας έμπαινε με πρωτόγνωρο τρόπο στις κινηματογραφικές αίθουσες. Την χρονιά εκείνη παρουσιάστηκε στο κοινό το πρώτο μέρος της κινηματογραφικής μεταφοράς της Τριλογίας “Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών” που ο Τόλκιν είχε γράψει πενήντα περίπου χρόνια νωρίτερα.

Λίγους μήνες νωρίτερα, θα έκανε πρεμιέρα η ταινία “Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος”, βασισμένη στην σειρά βιβλίων της J.K. Rowling, που από τα τέλη της δεκαετίας του 90 αποτελούσαν ένα παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο.

Για τον ρόλο του Φρόντο, ενός εκ των πρωταγωνιστών της τριλογίας του Τόλκιν, ο σκηνοθέτης Πίτερ Τζάκσον, είχε επιλέξει τον νεαρό ηθοποιό Ελάιζα Γουντ, που είχε γίνει γνωστός από την ταινία, Φλίπερ το Δελφίνι και το Deep Impact. Αντίστοιχα, ο Κρις Κολόμπους είχε επιλέξει τον 12χρονο τότε Ντάνιελ Ράντκλιφ για να ενσαρκώσει τον ρόλο του μαθητευόμενου μάγου.

 

20 χρόνια μετά την κυκλοφορία των δύο πρώτων αυτών ταινιών των δύο franchise που έμελε να παίξουν τεραστιο ρόλο στην μετατροπή του fantasy από genre των geeks σε mainstream, οι δύο πρωταγωνιστές  φωτογραφίζονται μαζί για το 38σελιδο αφιέρωμα του περιοδικού Empire.

To τεύχος, με την κοινή συνέντευξη των πρωταγωνιστών θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου και ήδη, η προαναγγελία του φαίνεται να προκαλεί πανικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα