Χορηγούσε ιατρική μαριχουάνα στον γιο του

Χορηγούσε ιατρική μαριχουάνα στον γιο του

Έντονες είναι οι αντιδράσεις με έναν πατέρα στις Η.Π.Α ο οποίος χορηγεί ιατρική μαριχουάνα στον μόλις πέντε ετών γιο του. Δείτε την συγκλονιστική ιστορία από το ριαλίτι του Discovery Channel, Weed Wars. (Vid)

Ήταν την περασμένη Πέμπτη το βράδυ όταν οι ακροατές του αμφιλεγόμενου ριάλιτι του Discovery Channel, Weed Wars, "βγήκαν έξω από τα ρούχα τους" καθώς ένας πατέρας δήλωσε μπροστά στην κάμερα ότι δίνει ιατρική μαριχουάνα στον 5χρονο γιο του!

Ο λόγος για τον  Jason του οποίου ο γιος πάσχει από σοβαρές επιληπτικές κρίσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του χορηγεί ιατρική μαριχουάνα για να τον ανακουφίσει στο Harborside Health Center του Oakland. 

Ο ίδιος δηλώνει μπροστά στη κάμερα "Προσπαθώ να θεραπεύσω τις κρίσεις του γιου μου." και προσθέτει  "Προσπαθώ να απαλύνω τους ωριαίες κρίσεις του  Jayden, από την ηλικία των τεσσάρων μηνών."

Το   Harborside Health Center του Oakland που αποτελεί το επίκεντρο ολόκληρου του σόου είναι ένα ιατρικό κέντρο στο οποίο χορηγείται σε ορισμένους ασθενείς ιατρική μαριχουάνα. Απογοητευμένος ο  Jason από την αναποτελεσματικότητα των παραδοσιακών φαρμάκων, για το γιο του κατέληξε στο κέντρο αυτό.

"Δεν προσπαθώ να "μαστουρώσω" το γιο μου" καταλήγει καθώς όπως αναφέρουν οι ειδικοί το το σκεύασμα που χρησιμοποίησε ο 5χρονός δεν έχει  παρενέργειες. Παρ’ όλα αυτά έχει ξεσπάσει διαμάχη για την χρήση και αποτελεσματικότητα της ιατρικής μαριχουάνας και μάλιστα σε τόσο μικρά παιδιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Seeking A Solution

SHARE:

24Media Network