Χτύπησε στα γεννητικά του όργανα ενώ έκλεβε μαγαζί και ζητά αποζημίωση

Χτύπησε στα γεννητικά του όργανα ενώ έκλεβε μαγαζί και ζητά αποζημίωση
PIXABAY

Ο δράστης στην προσπάθειά του να διαφύγει τραυματίστηκε στα γεννητικά του όργανα σε ράφι του καταστήματος. Συνελήφθη, καταδικάστηκε και τώρα ζητάει αποζημίωση από το θύμα του

Από τα σύννεφα έπεσε ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στην Ιρλανδία όταν έμαθε ότι ο κλέφτης που είχε μπει στο μαγαζί του τον μήνυσε, γιατί κατά την προσπάθειά του να διαφύγει τραυματίστηκε στα γεννητικά του όργανα.

Όπως δήλωσε ο καταστηματάρχης στον ραδιοφωνικό σταθμό RTE και δημοσιεύει ο Independent, τον Νοέμβρη του 2015 τρεις άνδρες μπήκαν στο μαγαζί του χρησιμοποιώντας μια βαριοπούλα. Την ώρα που φόρτωναν τα πράγματα που είχαν αφαιρέσει από το μαγαζί, στο αυτοκίνητό τους, έγιναν αντιληπτοί από περαστικό, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία.

ADVERTISING

Επιχειρώντας να διαφύγουν, ένας από αυτούς έκοψε τα γεννητικά του όργανα σε ένα ράφι. Οι δράστες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση έξι μηνών με διετή αναστολή.

Πριν μερικές εβδομάδες ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έλαβε μια επιστολή από τον συνήγορο των δραστών, με την οποία του ζητάει να "αναλάβει την ευθύνη για το ατύχημα", δίνοντας αποζημίωση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο διαρρήκτης στρέφεται ακόμη εναντίον του επιτρόπου της αστυνομίας, του υπουργού Δικαιοσύνης και του γενικού εισαγγελέα του κράτους, προσθέτοντας: "Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν αλήθεια".

(Πηγή: Daily Mail)

SHARE:

24Media Network