Corey Taylor: Ο τραγουδιστής των Slipknot ακύρωσε την περιοδεία του – “Η ψυχική μου υγεία καταρρέει”

Διαβάζεται σε 2'
Corey Taylor: Ο τραγουδιστής των Slipknot ακύρωσε την περιοδεία του – “Η ψυχική μου υγεία καταρρέει”
Corey Taylor AP PHOTO Amy Harris

Λόγους υγείας -και δη, ψυχικής- επικαλέστηκε ο τραγουδιστής των Slipknot, Corey Taylor, καθώς ανακοίνωσε την ακύρωση της σόλο περιοδείας του. Το μήνυμά του στο Instagram.

Την ακύρωση της σόλο περιοδείας του ακύρωσε ο Corey Taylor, ο τραγουδιστής του γνωστού συγκροτήματος Slipknot, επικαλούμενος λόγους υγείας, σωματικής και ψυχικής.

Η περιοδεία του Corey Taylor ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 3 Φεβρουαρίου στο Τορόντο, με καταληκτική ημερομηνία τις 3 Μαρτίου στην Ομάχα της Νεμπράσκα. Ωστόσο, μέσω ανάρτησής του στο Instagram ενημέρωσε ότι ακυρώνει τις εμφανίσεις του για λόγους ψυχικής και σωματικής υγείας.

“Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την ακύρωση της επερχόμενης περιοδείας μου στη Βόρεια Αμερική. Τους τελευταίους μήνες η ψυχική και σωματική μου υγεία καταρρέει και έφτασα σε ένα σημείο που δεν θα ήταν υγιές για την οικογένειά μου και εμένα. Ξέρω ότι αυτή η απόφαση θα προκαλέσει σοκ σε κάποιους και μπορεί να μην αρέσει – αλλά αφού έριξα μια προσεκτική ματιά στο πού βρίσκομαι και πού πήγαινα, πρέπει να αποσυρθώ και να είμαι σπίτι με την οικογένειά μου επί του παρόντος.

Όσοι από εσάς αγοράσατε εισιτήρια και πακέτα VIP για αυτήν την επερχόμενη περιοδεία θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Στέλνω την αγάπη μου στους θαυμαστές, το συγκρότημα μου, την οικογένεια και τους φίλους μου και όλους όσοι με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ. Υπόσχομαι ότι κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι όσο πιο υγιής γίνεται. Μέχρι τότε, ζητώ συγγνώμη από όλους και ελπίζω ότι θα σας ξαναδώ”, έγραψε στην ανάρτησή του ο frontman.

Η ανάρτηση του Corey Taylor:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα