Corona: Η πρώτη ταινία τρόμου εμπνευσμένη από τον κορονοϊό

Corona: Η πρώτη ταινία τρόμου εμπνευσμένη από τον κορονοϊό

Ο κορονοϊός είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας και η πρώτη ταινία-θρίλερ με θέμα τη φοβερή πανδημία είναι γεγονός. Δείτε το trailer και διαβάστε το story.

Μία λέξη έχει σημαδέψει το 2020 και αυτή δεν είναι άλλη από τον κορονοϊό, με τη φονική πανδημία να έχει εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη και παρά τις τιτάνιες προσπάθειες να περιοριστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα, σχεδόν 100.000 ανθρώπινες ψυχές έχουν χαθεί εξαιτίας της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο COVID-19 αποτελεί ένα θέμα-πρόκληση για όλους και φυσικά για την έβδομη τέχνη, με την πρώτη ταινία εμπνευσμένη από τη μολυσματική αυτή ασθένεια να είναι γεγονός και να πρόκειται για ταινία θρίλερ.

Υπόθεση; Απλή και συνάμα ανατριχιαστική: Επτά άνθρωποι-γείτονες παγιδεύονται σε ένα ασανσέρ (μεταξύ των οποίων μία Κινέζα κυρία, μία έγκυος και ένας ναζί σε αναπηρική καρέκλα με τατουάζ τη σβάστικα) και ο πανικός δεν αργεί, όταν ένας εξ αυτών αρχίζει να βήχει έντονα.

“Η ταινία έχει να κάνει περισσότερο με την ξενοφοβία παρά με τον ιό. Η ταινία θα βοηθήσει το κοινό να κοιτάξει ο ένας τον άλλο με διαφορετικό τρόπο όταν βγαίνουν έξω.

Ελπίζω ότι με κάποιο τρόπο θα μας κάνει περισσότερο ενωμένους”, αναφέρει ο Καναδός σκηνοθέτης της ταινίας, Μοστάφα Κεσβάρι, που ελπίζει πως μέχρι το τέλος του μήνα η ταινία θα βρίσκεται σε streaming πλατφόρμες.

Ο Μοστάφα Κεσβάρι μιλάει για την ταινία Corona:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα