Dawson’s Creek: Αυτοκτόνησε η σεναριογράφος Heidi Ferrer – Πάλευε με τον κορονοϊό

Dawson’s Creek: Αυτοκτόνησε η σεναριογράφος Heidi Ferrer – Πάλευε με τον κορονοϊό
Dawson's Creek

Η σεναριογράφος Heidi Ferrer αυτοκτόνησε σε ηλικία 50 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον κορονοϊό.

Σε ηλικία 50 ετών έβαλε τέλος στη ζωή της η σεναριογράφος τηλεοπτικών σειρών, ανάμεσα σε αυτές και του Dawson’s Creek, Heidi Ferrer, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει το NBC, η 50χρονη Ferrer πέθανε στις 26 Μαΐου και τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε στο Variety ο σύζυγός της, σκηνοθέτης και παραγωγός, Nick Guthe. Η ίδια είχε νοσήσει με Covid-19 τον Απρίλιο του 2020 και επί έναν ολόκληρο χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρές επιπτώσεις της ασθένειας, ενώ παρατηρούσε την κατάσταση της υγείας της να χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο. Μέχρι τον περασμένο Μάϊο επίσης ήταν κλινήρης και υπέφερε από έντονους σωματικούς πόνους αλλά και νευρολογικά τρέμουλα, μεταξύ άλλων.

Σε παλαιότερη ανάρτησή της μάλιστα, η Ferrer είχε γράψει ότι «τις πιο σκοτεινές στιγμές μου έλεγα στον σύζυγό μου ότι, αν δεν καλυτέρευα, δεν θα ήθελα να συνεχίσω να ζω έτσι. Δεν είχα αυτοκτονικές τάσεις. Απλώς δεν διέκρινα την πιθανότητα να αποκτήσω κάποια ποιότητα ζωής μακροπρόσθεσμα και να τελειώσει αυτό που ζούσα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα