Δεν μετανιώνει ο Τούρκος που μήνυσε τη γυναίκα του για τον Ερντογάν

Δεν μετανιώνει ο Τούρκος που μήνυσε τη γυναίκα του για τον Ερντογάν

"Δεν μετανιώνω", δήλωσε ο Τούρκος που κατέθεσε μήνυση στην σύζυγό του επειδή εξύβρισε τον πρόεδρο Ερντογάν

Ένας Τούρκος που κατέθεσε μήνυση σε βάρος της συζύγου του καθώς εκείνη εξύβρισε τον πρόεδρο της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι λυπάται που ο γάμος του τελείωσε αλλά δε μετανιώνει που υπερασπίστηκε τον ηγέτη, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, μεταμόρφωσε την Τουρκία.

Ο Τούρκος οδηγός, Αλί Ντιντζ, από τη Σμύρνη, κατέθεσε τη μήνυση σε βάρος της συζύγου της την περασμένη Παρασκευή, υποστηρίζοντας ότι εκείνη επανειλημμένα προσέβαλε τον Ερντογάν με «ακατανόμαστες βωμολοχίες» όταν τον παρακολουθούσε στα τηλεοπτικά του διαγγέλματα.

Η εξύβριση του επικεφαλής του τουρκικού κράτους είναι έγκλημα που επισύρει ποινή φυλάκισης έως και 4 ετών.

Οι δικηγόροι του Ταγίπ Ερντογάν έχουν μηνύσει δεκάδες πρόσωπα μεταξύ αυτών γελοιογράφους, μια πρώην Μις Τουρκίας αλλά και εφήβους.

Η περίπτωση του Ντιντζ είναι η πρώτη υπόθεση όπου ένα πρόσωπο είναι αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη καθώς εξύβρισε τον Τούρκο πρόεδρο όχι δημόσια, αλλά εντός της οικίας του.

Ο εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει την σύζυγο του Ντιντζ για κατάθεση προτού αποδεχθεί την υπόθεση.

Ο οδηγός υποστηρίζει ότι η σύζυγός του, που σύμφωνα με τον ίδιο είναι μια θερμή οπαδός της αντιπολίτευσης, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις αρχές του μήνα κι ότι έκτοτε ο ίδιος διαμένει σε μία οικοδομή και στο φορτηγό του. Αρνείται ωστόσο ότι οι ενέργειές του έγιναν για λόγους εκδίκησης.

«Θα το ξαναέκανα. Την αγάπησα, αλλά δεν την αγαπώ πλέον. Εάν είχε προσβάλει εμένα, θα το είχα αποδεχθεί. Δεν μπορώ να αποδεχθώ τις ύβρεις της εναντίον του Ερντογάν» επέμεινε.

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network