Διαψεύδει η Washington Post τις φήμες για παράνομη σχέση Μπαράκ Ομπάμα-Μπιγιονσέ

Διαψεύδει η Washington Post τις φήμες για παράνομη σχέση Μπαράκ Ομπάμα-Μπιγιονσέ

Ένας Γάλλος παπαράτσο έβαλε "φωτιά" στον Λευκό Οίκο, αποκαλύπτοντας ότι σύντομα πρόκειται να πέσει "βόμβα" από εφημερίδα των ΗΠΑ με την κρυφή ερωτική σχέση του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα με την Μπιγιονσέ να βγαίνει στην επιφάνεια

"Βόμβα" στον Λευκό Οίκο έβαλε γνωστός Γάλλος παπαράτσo Pascal Ronstain, ο οποίος σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του αποκάλυψε ότι η Washington Post πρόκειται να δημοσιεύσει την Τρίτη (11/02) κάτι μεγάλο, που θα προκαλέσει αναταραχή και αυτό δεν είναι άλλο από την κάτι παραπάνω από φιλική σχέση του Μπαράκ Ομπάμα με την Μπιγιονσέ.

"Αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ συμβαίνει κάτι μεγάλο. Θα βγει την Τρίτη στην Washington Post και αφορά την παράνομη σχέση του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα με την Μπιγιονσέ. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλος ο κόσμος θα μιλάει γι' αυτό". δήλωσε ο Ronstain.

Και όλα αυτά λίγο καιρό μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί επικείμενου διαζυγίου του ζεύγους Ομπάμα. Η Washington Post, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα διέψευσε τον παπαράτσο. Με email που έστειλε εκπρόσωπος της εφημερίδας στην ιστοσελίδα poynter.org, τόνισε χαρακτηριστικά: "Είναι απολύτως αναληθές".

Να θυμίσουμε ότι η Μπιγιονσέ και ο σύζυγος της, εξίσου δημοφιλής τραγουδιστής Jay Z, δεν έχουν κρύψει την υποστήριξη τους στον Αμερικανό πρόεδρο και μάλιστα έχουν εμφανιστεί και τραγουδήσει σε αρκετές εκδηλώσεις του ζεύγους Ομπάμα, όπως στην ορκωμοσία του προέδρου το 2009 και το 2013 αλλά και στα πρόσφατα γενέθλια της Μισέλ.

SHARE:

24Media Network