Δημοσκόπηση εν μέσω εκλογών. Ανοίγει την ψαλίδα η Μέι

People with dogs pass each other outside a polling station at St Columba's Church, in the Knightsbridge area of London, Thursday, June 8, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
People with dogs pass each other outside a polling station at St Columba's Church, in the Knightsbridge area of London, Thursday, June 8, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Τελευταία δημοσκόπηση δείχνει τους Συντηρητικούς της Μέι να διευρύνουν το προβάδισμά τους επί των Εργατικών

Το Συντηρητικό Κόμμα διευρύνει το προβάδισμά του σε οκτώ από πέντε μονάδες που ήταν στην τελευταία δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, σύμφωνα με μια τελευταία δημοσκόπηση της Ipsos MORI που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα την ώρα που οι βρετανοί πολίτες προσέρχονται από το πρωί στις κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές.

Η δημοσκόπηση δημοσιεύεται στην εφημερίδα του Λονδίνου Evening Standard και εμφανίζει τους Τόρις να εξασφαλίζουν 46% από 45% που λάμβαναν στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με την δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας στις 2 Ιουνίου. Οι Εργατικοί εμφανίζονται στο 36% από 40%.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε δείγμα 1.291 ψηφοφόρων το διάστημα 6-7 Ιουνίου.

Μια σειρά από δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν χθες Τετάρτη τοποθετούσαν το προβάδισμα των Τόρις μεταξύ 1 και 12 μονάδων με τις περισσότερες να βλέπουν αύξηση της πλειοψηφίας των Τόρις στη βουλή.

Φωτογραφία: AP Photo/Matt Dunham

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές Βρετανία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βρετανικές εκλογές: Η επόμενη μέρα για Βρετανία, Ευρώπη και Ελλάδα

Πώς θα ψηφίσουν οι φτωχές περιοχές της βόρειας Αγγλίας

Βρετανικές εκλογές: Οι θέσεις όλων των κομμάτων για το Brexit

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τις Βρετανικές εκλογές

SHARE:

24Media Network