Δολοφονία Πετίτο: Σε στραγγαλισμό οφείλεται ο θάνατος της 22χρονης blogger

Δολοφονία Πετίτο: Σε στραγγαλισμό οφείλεται ο θάνατος της 22χρονης blogger
Η 22χρονη μπλόγκερ Γκάμπι Πετίτο

Σύμφωνα με το πόρισμα ιατροδικαστή ο θάνατος της άτυχης Γκάμπι Πετίτο, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της τον Σεπτέμβριο οφείλεται σε στραγγαλισμό.

Σε στραγγαλισμό οφείλεται ο θάνατος της Γκάμπι Πετίτο, της 22χρονης μπλόγκερ η οποία εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που πραγματοποιούσε με τον σύντροφό της, σύμφωνα με την απόφαση ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Reuters, ο ιατροδικαστής του Teton County, Δρ. Brent Blue, το γραφείο του οποίου είχε ήδη βγάλει το πόρισμα πως ο θάνατος της Πετίτο ήταν ανθρωποκτονία, ανέφερε ότι δολοφονήθηκε περίπου τρεις έως τέσσερις εβδομάδες πριν βρεθεί το πτώμα της στις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ ο σύντροφός της, ο 23χρονος Μπράιαν Λάντρι, αγνοείται σχεδόν ένα μήνα και εις βάρος του έχει εκδοθεί ομοσπονδιακό ένταλμα σύλληψης από το FBI.

Το κατηγορητήριο που εκδόθηκε την Τετάρτη (22/09) από το Αμερικανικό Περιφερειακό δικαστήριο Ουαϊόμινγκ, υποστηρίζει πως ο Λάντρι χρησιμοποίησε χρεωστική κάρτα μαζί με PIN, από λογαριασμό που δεν του ανήκει, στο διάστημα μεταξύ 30 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Λάντρι που αγνοείται από τις 14 Σεπτεμβρίου, απέσπασε πάνω από 1.000 δολάρια σε συναλλαγές μέσω αυτής της χρεωστικής κάρτας.

Η 22χρονη Petito, εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στις 26 Αυγούστου. Το σώμα της ανακαλύφθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου κοντά στο απομακρυσμένο Spread Creek Dispersed Campground στο Bridger-Teton National Forest στο δυτικό Wyoming.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα