"Έφαγε" 5 χρόνια φυλακή επειδή μιμήθηκε τη φωνή της Βασίλισσας

"Έφαγε" 5 χρόνια φυλακή επειδή μιμήθηκε τη φωνή της Βασίλισσας

Ο νεαρός καταδικάστηκε επειδή είχε την ατυχία να γεννηθεί στο Μαρόκο με το ταλέντο να μιμείται εκπληκτικά φωνές άλλων. Την τελευταία του φάρσα την πλήρωσε ακριβά

Δικαστήριο του Μαρόκου καταδίκασε σε φυλάκιση 5 ετών έναν άνδρα που υποδυόταν τη... σύζυγο του βασιλιά Μοχάμεντ Στ΄, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με έναν πυγμάχο.

Το δικαστήριο "καταδίκασε σε φυλάκιση 5 ετών τον κατηγορούμενο που έχει το χάρισμα να μιμείται διάφορες φωνές και έχει ξεγελάσει πολλούς ανθρώπους παριστάνοντας διάφορους αξιωματούχους και υποσχόμενος ότι θα στηρίξει τους συνομιλητές του" ανέφερε η ανεξάρτητη εφημερίδα Αχμπάρ αλ Γιαούμ.

Ο νεαρός Μαροκινός συνελήφθη την Παρασκευή και δικάστηκε την Δευτέρα.

Την Παρασκευή η Γενική Διεύθυνση Εθνικής Ασφάλειας είχε ανακοινώσει ότι "ένας ύποπτος" παρίστανε την πριγκίπισσα Σάλμα μιμούμενος τη φωνή της, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Μαροκινό πυγμάχο και παγκόσμιο πρωταθλητή Μοχάμεντ Ραμπίι, τον οποίο "αποπειράθηκε να εξαπατήσει".

Ο Ραμπίι, που στις 15 Οκτωβρίου στην Ντόχα αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία των 69 κιλών, είχε δηλώσει στην τηλεόραση ότι τον συνεχάρη τηλεφωνικά η πριγκίπισσα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός, που έχει καταδικαστεί και στο παρελθόν για απάτες, ομολόγησε τις πράξεις του.

Μια παρόμοια υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2014 στο Τετουάν όταν ένας Μαροκινός καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών επειδή παρίστανε τον βασιλιά Μοχάμεντ Στ΄

SHARE:

24Media Network