Έγιναν τα… αποκαλυπτήρια της κόρης του Κιμ Γιονγκ Ουν

Έγιναν τα… αποκαλυπτήρια της κόρης του Κιμ Γιονγκ Ουν
Όπως συνηθίζει, ο Κιμ Γιονγκ Ουν άλλαξε τους αξιωματούχους του στρατού πριν αποχαιρετήσει το 2022. AP

Πριν το Νοέμβριο υπήρχαν μόνο φήμες πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει παιδιά. Σε λιγότερες από 10 ημέρες, έκανε δυο εμφανίσεις με την κόρη του. Πώς τη λένε, πόσο χρονών είναι και γιατί αποκαλύφθηκε.

Φήμες ήθελαν τον Kim Jong Un να έχει παιδιά, ωστόσο δεν τα είχε δει ποτέ κανείς. Αυτό άλλαξε τον μήνα που διανύουμε, με δυο εμφανίσεις της κόρης του σε διάστημα μικρότερο των 10 ημερών.

Η πρώτη ήταν στις 18/11, όταν ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας φωτογραφήθηκε με τη μικρή, στην τοποθεσία εκτόξευσης πυραύλων στην Πιονγκγιάνγκ.

Η δεύτερη ήταν την Κυριακή 27/11, σε εκδήλωση”ιστορικής σημασίας” κατά την οποία ο Kim Jonh Un συνεχάρη τους στρατιώτες, τους επιστήμονες και τους εργάτες των εργοστασίων που ανέπτυξαν τον βαλλιστικό πύραυλο Hwasong -των πολλαπλών πυρηνικών κεφαλών και της ικανότητας να φτάσει στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Όλα τα παραπάνω ανήκουν σε δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου της Βόρειας Κορέας.

Το όνομα της μικρής δεν αναφέρθηκε στην ανακοίνωση Τύπου του καθεστώτος. Παρατηρητές πιστεύουν πως λέγεται Kim Ju Ae. Τουλάχιστον, αυτό είχε πει ο Dennis Rodman, μετά την επίσκεψη του στη χώρα το 2013 (μεταξύ άλλων ανέφερε ότι γνώρισε το μωρό του φίλου του).

Η Ju Ae πιστεύεται πως είναι 10 χρόνων.

Το Associated Press, επικαλέστηκε Νοτιοκορεάτη νομοθέτη που αποκάλυψε ότι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Σεούλ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι πρώτες φωτογραφίες (της 18ης Νοεμβρίου) έδειχναν την Ju Ae “το δεύτερο παιδί του ηγέτη της Βόρειας Κορέας”. Η ίδια πηγή ενημερώνει ότι ο δικτάτορας έχει άλλα δυο παιδιά: ένα αγόρι που γεννήθηκε το 2010 και ένα ακόμα, του οποίου το φύλο δεν έχει προσδιοριστεί και γεννήθηκε το 2017.

Μελετητές τονίζουν πως η δημόσια εμφάνιση της Kim Ju Ae ενδέχεται να ‘δηλώνει’ ότι είναι η διάδοχος του Kim Jong Un -κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν, όταν τα παιδιά των ηγετών γίνονταν γνωστά, αφότου είχαν οριστεί διάδοχοι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα