Εγκαταλείπει το αστυνομικό σώμα ο αστυνομικός του Φέργκιουσον που πυροβόλησε τον Μπράουν

default image

Την βεβαιότητα πως ο Ντάρεν Γουίλσον που πυροβόλησε και σκότωσε τον Μάικλ Μπράουν θα παραιτηθεί από την αστυνομία εξέφρασε ο δικηγόρους του σε συνέντευξη στο CNN

Ο Νιλ Μπραντρέγκερ, συνήγορος του αστυνομικού ανέφερε πως ο πελάτης του θα αναζητήσει μια νέα καριέρα για εκείνον και την οικογένειά του. “Δεν τίθεται ερώτημα για το αν, αλλά για το πότε” είπε ο Αμερικανός και συμπλήρωσε: “Δεν μπορεί να επιστρέψει στο αστυνομικό σώμα, ρεαλιστικά, το γνωρίζει αυτό. Εκείνο που τον ενδιαφέρει όμως είναι ο τρόπος που θα το κάνει”.  

Η επόμενη μέρα για τον αστυνομικό που αθωώθηκε για την ενέργειά του να τραβήξει όπλο εναντίον του Μπράουν το περασμένο καλοκαίρι και προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις και αναταραχή σε ολόκληρη την Αμερική, όπως και χάος στην πόλη Φέργκιουσον, θα τον βρει να επιστρέφει στο σχολείο, αναζητώντας μια νέα αρχή.

Η δήλωση της ομάδα που εκπροσώπησε τον αστυνομικό, έρχεται μόλις μερικά εικοσιτετράωρα μετά και την δική του αναφορά στο ενδεχόμενο να μην συνεχίσει να εξασκεί το επάγγελμα. Ενδεχόμενο που σύμφωνα με τους δικηγόρους του έγινε πλέον η τελική του απόφαση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα