Εκατοντάδες οδηγοί Tesla έμειναν κλειδωμένοι έξω από τα οχήματά τους

Tesla
Tesla GETTY IMAGES

Μια βλάβη στο mobile app της Tesla εμπόδισε εκατοντάδες οδηγούς από το να εισέλθουν στα οχήματά τους. Τα παράπονα και η συγγνώμη του Έλον Μασκ.

Εκατοντάδες οδηγοί Tesla κλειδώθηκαν έξω από τα οχήματά τους μετά από διακοπή λειτουργίας της εφαρμοργής της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το πρόβλημα ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής και αρχικά φάνηκε να επηρεάζει μόνο χρήστες στη Β.Αμερική, ωστόσο σύντομα ήρθαν αναφορές από όλο τον κόσμο.

ADVERTISING

Από τη μεριά του ο Έλον Μασκ, ως διευθύνων σύμβουλος, απολογήθηκε εκ μέρους της εταιρείας για το σφάλμα που προέκυψε.

"Σε λίγο θα είμαστε και πάλι online. (...) Απολογούμαστε και δεσμευόμαστε να λάβουμε μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ξανασυμβεί."

Φυσικά μπορεί κανείς να ξεκλειδώσει το Tesla του και χειροκίνητα με κλειδί, όμως αρκετοί high tech οδηγοί βασίζονταν αποκλειστικά στην εφαρμογή.

"Σε έναν βαθμό η Tesla είναι κατά κάποιο τρόπο θύμα της επιτυχίας της. Ενθαρρύνει τους πελάτες της να χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής και κάποιες φορές, αυτό μπορεί να πάει στραβά", ανέφερε στο BBC ο καθηγητής Ντέιβιντ Μπέιλι έχοντας ασχοληθεί εκτενώς με την αυτοκινητοβιομηχανία. Μάλιστα ο ίδιος ήταν ένας από τους πρώτους που διαπίστωσαν τη δυσλειτουργία της εφαρμογής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έλον Μασκ, Tesla
SHARE:

24Media Network