TESLA

Ο Έλον Μασκ

Έλον Μασκ: Ετοιμάζεται να απολύσει το 10% των εργαζομένων της Tesla

Ο Έλον Μασκ, επικαλούμενος ένα "σούπερ κακό προαίσθημα" για το μέλλον της οικονομίας, είπε ότι πρόκειται να περικόψει περίπου το 10% των θέσεων εργασίας στην Tesla. Τι αναφέρει το e-mail που φέρνει στη δημοσιότητα το Reuters.

Έλον Μασκ

Έλον Μασκ: Απαγορεύει την τηλεργασία για τους υπαλλήλους της Tesla - "Πηγαίνετε αλλού να δουλέψετε"

Με απόλυση απειλεί τους εργαζόμενους της Tesla ο Έλον Μασκ εάν δεν επιστρέψουν στο γραφείο και δεν σταματήσουν την εξ αποστάσεως εργασία. Θα πρέπει να εργάζονται τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα.

Το σήμα της Tesla

Ο Μασκ βάζει "ενέχυρο" μετοχές της Tesla για το Twitter - Απώλειες 126 δισ. δολαρίων μέσα σε μια ημέρα

Η Tesla δεν εμπλέκεται στη συμφωνία με το Twitter, ωστόσο οι μετοχές της έχουν βρεθεί στο στόχαστρο. Ο Μασκ αρνήθηκε να αποκαλύψει δημόσια από πού προέρχονται τα μετρητά για την εξαγορά.

O ιδιοκτήτης της SpaceX και CEO της Τesla, Έλον Μασκ

Έλον Μασκ: Πού βρήκε τα λεφτά για το Twitter και γιατί τσακώνεται με τον Μπιλ Γκέιτς

Ο Μπιλ Γκέιτς στοιχημάτιζε καιρό εναντίον της Τesla (μισό δισεκατομμύριο δολάρια) και ο Έλον Μασκ τον εξέθεσε, όταν όλος ο κόσμος ασχολείτο μαζί του -ανήμερα της εξαγοράς του Twitter.

ANKARA, TURKIYE - APRIL 26: In this photo illustration, the image of Elon Musk is displayed on a computer screen and the logo of twitter on a mobile phone in Ankara, Turkiye on April 26, 2022. Twitter announced Monday it has accepted Elon Musk's offer to be purchased for $44 billion. Muhammed Selim Korkutata / Anadolu Agency (Photo by Muhammed Selim Korkutata / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)

Το Twitter στον Έλον Μασκ: Η παγίδα της απόλυτης ελευθερίας, τα έκπτωτα bots και οι συνδρομές

Έδωσε 44 δισεκατομμύρια δολάρια, σε ρευστό, για να κάνει το Twitter την πλατφόρμα της αλήθειας. Την ίδια ώρα, ορκίστηκε να νικήσει τα bots. Τι σημαίνει αυτό για τους χρήστες;

Tesla

Tesla: Μαύροι εργαζόμενοι κατηγορούν την εταιρία για ρατσισμό - Τους αποκαλούσαν "φυτεία"

Μήνυση κατά της Tesla κατέθεσαν μαύροι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Καλιφόρνια, καταγγέλλοντας την εταιρεία για "αχαλίνωτο ρατσισμό", τον οποίο και επέτρεπαν για χρόνια.

Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ "τα βάζει" με τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ, γιατί "θέλουν να τον τιμωρήσουν"

Σκληρή κριτική κατά της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ., άσκησε ο Έλον Μασκ. Την κατηγορεί για "ατελείωτη και αδιάκοπη" έρευνα, ώστε να τιμωρηθεί για τις επικρίσεις του κατά της κυβέρνηση.

Tesla

Tesla: Δεύτερη αγωγή εργαζόμενης για σεξουαλική παρενόχληση και αντίποινα σε ένα μήνα

Νέα αγωγή κατά της Tesla για σεξουαλική παρενόχληση και αντίποινα μετά την καταγγελία της από εργαζόμενη. Πρόκειται για την δεύτερη υπόθεση μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα.

Έλον Μασκ

Έλον Μασκ: Ρωτάει τους followers στο Twitter αν πρέπει να πουλήσει το 10% των μετοχών του

Ο Έλον Μασκ αναρωτιέται - με poll στο Twitter - εάν θα έπρεπε ή όχι να πουλήσει το 10% των μετοχών του στην Tesla μιας και αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για εκείνον για να πληρώσει φόρους.

Tesla Bot: Ο Έλον Μασκ φτιάχνει ρομπότ για να το στέλνουμε στο σούπερ μάρκετ

Tesla Bot: Ο Έλον Μασκ φτιάχνει ρομπότ για να το στέλνουμε στο σούπερ μάρκετ

Ο Έλον Μασκ αποφάσισε να δημιουργήσει ανθρωπόμορφο ρομπότ που θα έχει ύψος 1,80 μ. και βάρος περίπου 65 κιλά και θα μπορεί να κάνει "τις βαρετές και επικίνδυνες δουλειές. Όσες προτιμά να αποφεύγει ο άνθρωπος". Όπως το να πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ, για ψώνια.

Ο Έλον Μασκ

Έλον Μάσκ: Χειροκρότησε tweet που καλεί Ρώσους δισεκατομμυριούχους σε "διαστημικές" δαπάνες

Ο Έλον Μάσκ χειροκρότησε το tweet του επικεφαλής της Roskosmos που καλεί τους Ρώσους δισεκατομμυριούχους να ξοδέψουν τα χρήματα τους "όχι σε εκθέσεις ματαιοδοξίας, αλλά στην ανάπτυξη των διαστημικών τεχνολογιών".

Ο Ίλον Μασκ δεν σταματάει να εκπλήσσει τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Tesla.

Οδηγοί Tesla ανακάλυψαν τη κρυμμένη φωνητική εντολή 'open butthole'

Από το 2017 ο Ίλον Μασκ έχει προσφέρει στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Tesla 'Πασχαλινά Αυγά', δηλαδή έναν άγνωστο αριθμό λειτουργιών λογισμικού που ακόμα ανακαλύπτουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων.