Έλον Μασκ: Πώς από θύμα bullying, έγινε παγκόσμιο τεχνολογικό πρότυπο

Έλον Μασκ: Πώς από θύμα bullying, έγινε παγκόσμιο τεχνολογικό πρότυπο

Η ζωή και η πορεία του Έλον Μασκ από τη γέννησή του ως την εκτόξευση πυραύλου στο διάστημα

Τι μπορεί πραγματικά να κάνει ο Έλον Μασκ; Ως CEO των Space X, Tesla Motors, και συνιδρυτής του OpenAI, ο Μασκ δίνει την εντύπωση πως είναι παντού και πάντα με μοναδικό σκοπό να προωθεί διαρκώς νέες καινοτόμες ιδέες.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν θα είναι ποτέ του πραγματικά ευτυχισμένος εάν δεν καταφέρει να εποικήσει τον Άρη. Έτσι, μεταξύ διαστημικών πυραύλων, ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ηλιακών μπαταριών, έρευνας σε ρομπότ-δολοφόνους, και τα δισεκατομμύρια που έχει βγάλει, ο Μασκ προσπαθεί να κάνει πράξη τη ζωή του Τόνι Σταρκ, του γνωστού σε όλους Iron Man.

Κι αυτή είναι η πορεία που τον ανέδειξε στην κορυφή των πιο γνωστών επιχειρηματικών παραγόντων παγκοσμίως:

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

 

Ο Έλον Μασκ γεννήθηκε στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής στις 28 Ιουνίου του 1971.

ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ

 

Ο πατέρας του, Έρολ Μασκ, ηλεκτρολόγος μηχανικός στο επάγγελμα, είχε πει: «Ο Έλον ήταν πάντα ένας εσωστρεφής στοχαστής. Εκεί που οι περισσότεροι θα πήγαιναν σε ένα μεγάλο πάρτι για να πιουν, να μιλήσουν για αθλητικά και να περάσουν καλά, εκείνος θα έψαχνε τη βιβλιοθήκη του σπιτιού για να βρει πιο βιβλίο μπορεί να τον ενδιαφέρει».

Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΜΗΤΕΡΑ

 

Η μητέρα του Έλον, Μέι Μασκ, είναι Καναδή. Εργαζόταν ως μοντέλο και διαιτολόγος και το πρόσωπό της είχε εμφανιστεί στα κουτιά των δημητριακών Special K, ενώ είχε γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό Time.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ Fortunegreece

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα