Εμβολιασμός στις ΗΠΑ: Γέλιο μέχρι δακρύων με Ομπάμα, Σακίλ και Μπάρκλεϊ

Εμβολιασμός στις ΗΠΑ: Γέλιο μέχρι δακρύων με Ομπάμα, Σακίλ και Μπάρκλεϊ

Το βίντεο προώθησης του εμβολιασμού που ανήρτησε στο twitter ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα είναι σπαρταριστό.

Η απάντηση στην ερώτηση αν μπορεί μία καμπάνια για την προώθηση του εμβολιασμού να συνδυάσει την ουσία με αστείρευτο χιούμορ και πολύ γέλιο είναι αναμφισβήτητα θετική. Αρκεί στο εν λόγω βίντεο να παίρνουν μέρος ο Σακίλ Ο΄Νιλ, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ και φυσικά ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, με το απίστευτο επικοινωνιακό χάρισμα, ένωσε τις δυνάμεις τους με τους πρώην σταρ του ΝΒΑ και νυν τηλεοπτικούς αστέρες, οι οποίοι τρολάρουν και αυτοτρολάρονται συνεχώς.

Μέσα σε κάτι περισσότερο από πέντε λεπτά το μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού έφτασε σε κάθε Αμερικανό ίσως με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην αρχή του βίντεο, Σακίλ και Μπάρκλεϊ κάνουν πλάκα μεταξύ τους, ενώ κάνει παρέμβαση η μαμά του Ο’ Νιλ η κυρία Λουσίλ η οποία είναι εξίσου απολαυστική.

Εν συνεχεία αναλαμβάνει δράση ο Ομπάμα, ο οποίος αφού τρολάρει αμφοτέρους, αρχίζει να επιχειρηματολογεί υπέρ του εμβολιασμού και κυρίως και για το γεγονός ότι πολλά χρόνια τώρα τα εμβόλια χαρίζουν υγειονομική ασφάλεια και καλύτερο επίπεδο ζωής στον πληθυσμό.

Bonus σκηνή: Κατά τη διάρκεια του βίντεο θα δείτε τον πρώην πρόεδρο Ομπάμα να ρωτά τον Μπάρκλεϊ αν έχει βελτιωθεί στο γκολφ. Εκείνος απαντά θετικά αλλά ο Σακίλ παρεμβαίνει και λέει ότι “είναι ομοσπονδιακό αδίκημα να λες ψέματα στον πρόεδρο…”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα