Εννιάχρονο κοριτσάκι ξυλοκοπήθηκε άγρια μέσα στο σχολικό λεωφορείο

Εννιάχρονο κοριτσάκι ξυλοκοπήθηκε άγρια μέσα στο σχολικό λεωφορείο

Αποζημίωση μαμούθ διεκδικεί η οικογένεια ενός 9χρονου κοριτσιού που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθητές της μέσα στο σχολικό λεωφορείο

Ένα εννιάχρονο κοριτσάκι από το Maryland των ΗΠΑ αρνείται να ξαναπάει στο σχολείο μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από έναν συμμαθητή της μέσα στο σχολικό λεωφορείο που τη γύριζε σπίτι.

Το περιστατικό συνέβη νωρίτερα τον Μάιο και έκτοτε η Saraia Collins δν έχει ξαναπατήσει το πόδι της στο δημοτικό σχολείο του Highland Park.

Την Τετάρτη η οικογένεια της Saraia κατέθεσε μήνυση και διεκδικεί 10 εκατ. δολάρια αποζημίωση από την κομητεία Prince George, το σχολείο και τον οδηγό του λεωφορείου.

"Ο οδηγός συνέχισε να οδηγεί, δεν σταμάτησε το λεωφορείο, δεν πήγε να δει αν το κορίτσι είναι καλά, δεν έκανε τίποτε δηλαδή να αποτρέψει τον ξυλοδαρμό" λέει ο δικηγόρος Brian McDaniel.

"Η μικρή οβάται να επιστρέψει στο σχολείο και να συναναστραφεί με τους συμμαθητές της.  Δεν ξέρω πώς ακριβώς θα μπορέσει να αποζημιωθεί γι αυτό", συμπληρώνει ο McDaniel.

Η μητέρα της Saraia, Tierra Holland, τονίζει πως για εκείνους το ζήτημα δεν είναι οικονομικό. "Δεν καταθέσαμε τη μήνυση για να πάρουμε τα χρήματα της αποζημίωσης αλλά για να κάνει επιτέλους κάτι το σχολείο για το bullying που είναι ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο", σημειώνει.

SHARE:

24Media Network