Ένταλμα σύλληψης του τέως αρχηγού της Εθνικής Φρουράς για το Μαρί

Ηλεκτροπαραγωγός Σταθμός Βασιλικού. Ο Ηλεκτροπαραγωγός Σταθμός Βασιλικού, μετά την έκρηξη στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης». (EUROKINISSI // ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ)
Φωτογραφία από τη ναυτική βάση μετά τη φονική έκρηξη EUROKINISSI

Διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Π. Τσαλικίδη για την τραγωδία στη ναυτική βάση του Μαρί, στην Κύπρο. Διαβάστε αναλυτικά

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του τέως αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Πέτρου Τσαλικίδη εκδόθηκε την Τετάρτη, όπως επιβεβαίωσε ο γενικός εισαγγελέας της Κύπρου Πέτρος Κληρίδης, μετά την άρνησή του να παρουσιαστεί στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση για τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση στο Μαρί.

Ο κ. Τσαλικίδης, ο οποίος περιλαμβάνεται μεταξύ των κατηγορουμένων, φέρεται απρόθυμος να παραστεί στη δίκη, ως κατηγορούμενος για πρόκληση θανάτων εξ αμελείας.

Λόγω της άρνησής του να παρουσιαστεί στην έναρξη της δίκης, το δικαστήριο είχε αναβάλει την ακροαματική διαδικασία, εξέδωσε ένταλμα σύλληψής του και διέταξε τους οκτώ συνολικά κατηγορουμένους να παρουσιαστούν σε νέα δικάσιμη στις 18 Μαίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κύπρος: Ευθύνες για την τραγωδία σε δύο θύματα

Ποινικές διώξεις 14 προσώπων για την τραγωδία στην Κύπρο

Πλήρης στήριξη στον Χριστόφια

Αμετακίνητος ο Δ. Χριστόφιας

SHARE:

24Media Network