Επικό τρολάρισμα! Ακροατής τρελαίνει Φάρατζ για το Brexit

Επικό τρολάρισμα! Ακροατής τρελαίνει Φάρατζ για το Brexit

Ο ηγέτης της παράταξης του Brexit στην Μ. Βρετανία, κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του, άκουγε με ικανοποίηση ακροατή να του εξηγεί πώς από Remainer έγινε Brexiteer. Η αιτία περιέλάμβανε ένα άλογο!

Θύμα μιας επικής τηλεφωνικής φάρσας έπεσε ο ηγέτης του Κόμματος του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του στο LBC Radio.

Ένας ακροατής, ο οποίος συστήθηκε με το όνομα Μαρκ κατάφερε να βγει στον αέρα της εκπομπής και να συνομιλήσει με τον Βρετανό πολιτικό: Ο “Μαρκ” δήλωσε ότι υπήρξε στο παρελθόν ένθερμος υποστηρικτής της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ωστόσο οι πολιτικές εξελίξεις – όπως είπε- τον οδήγησαν στο να στραφεί υπέρ του Brexit (κοινώς είπε ό,τι χρειαζόταν να ακούσει ο Φάρατζ για να έχει την εύνοιά του).

«Πρέπει να δηλώσω ότι σας είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για όλα όσα έχετε κάνει στη βρετανική πολιτική σκηνή τα τελευταία χρόνια. Ήμουν με αυτούς που ήθελαν την παραμονή στην Ε.Ε. Πίστευα ότι αυτό ήταν το καλύτερο για εμάς. Μετά όμως συνέβη κάτι μνημειώδες που άλλαξε τελείως τη γνώμη μου για το θέμα» είπε ο ακροατής.

Ο Φάρατζ ρώτησε με ανυπομονησία τι ήταν αυτό το συγκλονιστικό συμβάν που του άλλαξε τη γνώμη και τότε ο Μαρκ αποκρίθηκε: «Με χτύπησε ένα άλογο στο κεφάλι.» Αιφνιδιασμένος από την απάντηση, και συνειδητοποιώντας ότι πρόκειται για φάρσα, ο Φάρατζ έληξε με ψυχραιμία τη συνομιλία: «Μάλιστα. Πολύ ωραία, οκ Μαρκ πρέπει να προχωρήσουμε» είπε.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα