Κόκκινο πανί για τους Εβραίους

Κόκκινο πανί για τους Εβραίους

Αποκάλεσε "γουρούνια" τους Εβραίους και παρά τις προειδοποιήσεις επιστρέφει στη θέση του. Ο λόγος για Αυστραλό κληρικό που αγνόησε την εντολή του υπουργού Εξωτερικών της χώρα. Οι βιντεοταινίες και το μήνυμα στα παιδιά

Ένας Αυστραλός ισλαμιστής κληρικός, ο οποίος είχε αποκαλέσει "γουρούνια" τους Εβραίους και παρότρυνε τους μικρούς μουσουλμάνους να γίνουν μάρτυρες της πίστης τους, αψηφώντας τις εντολές της κυβέρνησης επέστρεψε στη χώρα και διδάσκει πάλι σε τέμενος του Σίδνεϊ, μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Ο σεΐχης Φέιζ Μοχάμεντ, επικεφαλής του αυτοαποκαλούμενου Παγκόσμιου Ισλαμικού Κέντρου Νεότητας, είχε διαταχθεί να παραμείνει σε εξορία στον Λίβανο το 2007, έπειτα από την προβολή βιντεοταινιών στις οποίες παρουσιαζόταν να αποκαλεί σατανικούς τους Εβραίους και να ενθαρρύνει τους μικρούς μουσουλμάνους να πεθάνουν για την πίστη τους.

"Μην επιστρέψετε στην Αυστραλία, δεν είσθε ευπρόσδεκτος εδώ", τόνισε ο Κέβιν Ραντ, σημερινός ΥΠΕΞ, έπειτα από την κυκλοφορία, με μεγάλη επιτυχία, των βιντεοταινιών σε όλον τον κόσμο.

Αστυνομική πηγή τονίζει στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Σάντεϊ Τέλεγκραφ πως ο σεΐχης Φέιζ παρακολουθείται στενά.

Στις βιντεοταινίες, που φέρεται να πωλούνται από παιδιά στην είσοδο κάθε τεμένους στη Βρετανία, ο κληρικός τονίζει: "θέλουμε να κάνουμε παιδιά και να τα προσφέρουμε ως στρατιώτες για την άμυνα του Ισλάμ. Να τα διδάξετε το εξής: δεν υπάρχει τίποτε πιο αξιολάτρευτο για εμένα από το να πεθάνω ως μουτζαχίντ (καθάγιασμένος πολεμιστής)".

SHARE:

24Media Network