Έξαλλος ο Τραμπ με τους Δημοκρατικούς: Αυτό ήταν το δώρο τους για τον ένα χρόνο της προεδρίας μου

President Donald Trump speaks during a prison reform roundtable in the Roosevelt Room of the Washington, Thursday, Jan. 11, 2018. (AP Photo/Carolyn Kaster)
President Donald Trump speaks during a prison reform roundtable in the Roosevelt Room of the Washington, Thursday, Jan. 11, 2018. (AP Photo/Carolyn Kaster) AP

Με μπαράζ αναρτήσεων στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν κρύβει την οργή του κατά των πολιτικών αντιπάλων του για την αναστολή λειτουργίας του ομοσπονδιακού κράτους

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τους Δημοκρατικούς ότι ευθύνονται για τη μερική αναστολή λειτουργίας των ομοσπονδιακών υπηρεσιών επειδή νοιάζονται περισσότερο για "τους παράνομους μετανάστες" παρά για τον στρατό ή την ασφάλεια των συνόρων.

"Οι Δημοκρατικοί ανησυχούν πολύ περισσότερο για τους παράνομους μετανάστες παρά για τον μεγάλο Στρατό μας ή για την Ασφάλεια στα επικίνδυνα Νότια σύνορα" ήταν το μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος τις πρώτες πρωινές ώρες. "Θα μπορούσαν εύκολα να καταλήξουν σε μια συμφωνία αλλά προτίμησαν να παίξουν το χαρτί του «κλεισίματος» αντί για αυτό", πρόσθεσε.

Σε επόμενη ανάρτησή του, έσπευσε να υπενθυμίσει ότι συμπληρώνεται ένας χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων του, κατηγορώντας τους Δημοκρατικούς ότι αυτό είναι το "δώρο" για την πρώτη επέτειο της διακυβέρνησή του.

Τέλος, σε μία προσπάθεια να επιρρίψει όλες τις ευθύνες στους Δημοκρατικούς, ζήτησε την μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία για τους Ρεπουμπλικάνους στις ενδιάμεσες εκλογές του 2018, επαναλαμβάνοντας το σλόγκαν της προεκλογικής του εκστρατείας το 2016 "Πρώτα η Αμερική".

Η Γερουσία αναμένεται να ξεκινήσει ξανά τις συζητήσεις για το σχέδιο χρηματοδότησης της κυβέρνησης το μεσημέρι, τοπική ώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Μαύρη' πρώτη επέτειος για Τραμπ: Μεγάλο πλήγμα η αναστολή λειτουργίας του ομοσπονδιακού κράτους

ΗΠΑ: Σε αναστολή λειτουργίας το ομοσπονδιακό κράτος

ΗΠΑ: Τι συμβαίνει κατά την αναστολή της λειτουργίας του ομοσπονδιακού κράτους

SHARE:

24Media Network