Εξάψυχη -πλέον- γάτα εμφανίστηκε τρία χρόνια μετά τον "θάνατό" της

Εξάψυχη -πλέον- γάτα εμφανίστηκε τρία χρόνια μετά τον "θάνατό" της
ASAP ANIMAL SHELTER ASSISTANCE PROGRAM/FACEBOOK

Η τρίχρωμη γάτα είχε εξαφανιστεί τον Ιανουάριο του 2018 κατά τις κατολισθήσεις λάσπης που προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στην Καλιφόρνια και κατά τις οποίες έχασε τη ζωή του ο ιδιοκτήτης της.

Η λαϊκή ρήση θέλει τις γάτες να έχουν επτά ψυχές και εννιά ζωές και η ιστορία της Patches από την Καλιφόρνια ίσως είναι από τις λίγες που μπορεί να επαληθεύουν τον εν λόγω μύθο...

Όπως αναφέρει το Good News Network, η τρίχρωμη γάτα είχε εξαφανιστεί τον Ιανουάριο του 2018 κατά τις κατολισθήσεις λάσπης που προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στην Καλιφόρνια και κατά τις οποίες καταστράφηκε το σπίτι του ιδοκτήτη της, Josie Gower, στη Σάντα Μπάρμπαρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Gower μαζί με άλλους 22 συμπολίτες του έχασαν τη ζωή τους κατά τη φυσική καταστροφή.

Όλοι υπέθεσαν ότι η Patches είχε την ίδια μοίρα με το αφεντικό της, ωστόσο πριν λίγες ημέρες, η εξάψυχη πλέον γάτα εθεάθη να περπατά στους δρόμους της Σάντα Μπάρμπαρα. Ένας περαστικός την πήγε σε ένα Καταφύγιο Ζώων, όπου σκάναραν το τσιπάκι της και την ταυτοποίησαν.

Το προσωπικό του καταφυγίου μπόρεσε να εντοπίσει την κόρη του Gower, Briana Haigh, η οποία με τη σειρά της, ενημέρωσε τον στενό φίλο και συνεργάτη του πατέρα της, Norm Borgatello, για τη θαυματουργή επιστροφή της Patches. Η γατούλα και ο Borgatello επανενώθηκαν και η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ, Φυσικές καταστροφές
SHARE:

24Media Network